Evet arkadaşlar ***** RS imi sattıktan sonra ne yapsam ne yapsam dıye dusunurken ustamla yaptıgımız bir muhabbet sonucunda eski emektar Corsa GSI biranda bir telefonla cuma aksamı çekiciye konmak üzere anlaşıldı ve annemden arabayı aldım![]()
Araç pazartesi bodruma geldi ilk iş ustamla bir tura çıkmak oldu ve gerekli bilgileri aldık...
Başladık arabayı sökmeye araç 5 aydır ewin önünde yatmakta idi hertarafı toz ve çamur içindeydi ki asıl beni korkutan kısım motorun içi idi neticesinde motoru söktük ve motorun kötü bir vaziyette oldugnu anladık bu arada hergün dükkanda aracı sökmekle ugrastım tırnaklarımın içi halen daha yag![]()
Motoru toplarken başlangıcta standart toplamayı dusunuyodum ama ustamın bir kaç yere açtığı telefondan sonra motoru piston egzantrik ve emme manifoldu 3 lüsü ile doldurmaya karar werdik şimdilik parça listesini çıkartıyoruz.
Resimler çok yakında gelicek ve bütün gelişmeleri burdan paylaşıcam....