güzel bir geceydi e21 turbo e36 m3 bertone turbo subaru otoban neşeliydi arkadaşlar araçlarının specklerini ve elindeki vıdeoları atarlar iii seyirler E21 325 TURBO SUBARU - YouTube E21 325 TURBO SUBARU - YouTube
güzel bir geceydi e21 turbo e36 m3 bertone turbo subaru otoban neşeliydi arkadaşlar araçlarının specklerini ve elindeki vıdeoları atarlar iii seyirler E21 325 TURBO SUBARU - YouTube E21 325 TURBO SUBARU - YouTube
Bende cok video var ama anca yarina![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kistirdiniz beni stok halde bide yengeniz yan koltukta![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
subarucu arkadasa tskler bizi kirmadi..cok guzel denemeler oldu kazasiz belasiz bitirdik allaha sukur..benim arac 1300 kg 6900 devir donuyor 1.1 basiyorum kkk27 turbo ile subarucu arkadas benden biraz daha fazla basiyor ama benim turbo ona gore buyuk..tam speckleri o yazar
bizden sonra tarkan abinin subaru bertone birde m3 denedi tarkan abide evc s te sorun var daha dogurusu ayari tutturamadik bir turlu araba basinc basamiyor kisiyor falan acayip birseyler oldu bertonede yazilim var
bu videoda 1000 rr gecti birde manyak kendi kendine makas atti orda kucuk bir kufur var..
E36 M3 SUBARU BERTONE - YouTube
subaru subaru - YouTube
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şükür Kazasız Belasız Bi geceydi.E 21 e Maşallah Katliam yaptı Otobanda![]()
e21, bildigim kadarıyla 2.8 motorlu, gt35 ayarında büyük kafa., 1.1 okutuyo. cok saglam deli gidiyo. cok deneme yaptık. benim tam devrimde kurabildigim tek kalkış oldu. 220 km /h sonunda 2 boy fln vardı. aynı gece stage 1 cupra, e36 m3 ve tarkan abi ile denemelerim olduve en cok denemeyi de gt30lu kırmızı 1.6 cont evo ile yaptık. 220 a kadar temiz peşliyoruz ama sonrasında evo açıyo
elinde videosu olanlar ekleyebilirse sevinirim.
ben 2006 sti ihi vf43 turbo ile 22 psi peak basıyorum. 1.3 cont, 300hp civarında. her vites devrinin son 1 bin devri wastegate kapatıyor. anında 14.7 psi geri dönüyo. turbonun canı yetmiyo. ilerleyen gunlerde 16g yapıştırıcaz ins.
" subaru bitti " doğrudur. ama standart sti turbosu ile. stock sti nin biraz hafif olanı, eksozlusu ve evc'lisi diyelim. fazlası degil.
haci benim makine 2.5 2.8 degil ama 0.300 cc de onemli degil yani kapak falan orjinal piston capi ve kranktank birde emmeden 325 orjinal devrini donuyorum 6900 dunde dedim hatta yukaridada yazdim belli devirden sonra horoz kirma yapiyor diye sonucta miller siboplar orjinal fazlasini kaldirmaz neyse ben sahsim adima soyluyorum dun gece guzeldi cok zevkli gecti ordaki subaru bitti arkadasin o atmasfere kendini kaptirmasindan kaynaklandi kesinlikle yanlis birsey yok kucuk bir laf icin bir birimizi rencide etmeyelim...
biz denemeden sonra direk otobandan gazielmir yaptik otoban kenarinda beklerken eleman gelip polisler cikislari kapatacak diyince bizde gec oldu dedik gaziemire donduk.
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
hastayım bu e21 e masallah
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık