Denemeler 2'ye 2 kişi olup, sökük değildir, Araçların ikiside Chip,Filitre,Egsoz vardır.
AK 106 & ZM Blue 106 Part 1 - YouTube
3 VİTES DENEME
Denemeler 2'ye 2 kişi olup, sökük değildir, Araçların ikiside Chip,Filitre,Egsoz vardır.
AK 106 & ZM Blue 106 Part 1 - YouTube
3 VİTES DENEME
Videoları ekledim. ancak forumda direk olarak çıkmadı link olarak gözüküyor. youtube üzerinden bildiğim kadarı ile direk gösterim olması gerekiyordu. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sagol kanka![]()
kamerini çekildigi aracı kullanan maşallah çok saglam vıtes atıyor. videoda rolde şöförün etkisini görüyoruz nerdeyse kafa kafaya giden araçlar
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Maşallah araçlara onur..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşallah güzel videolar![]()
2 aracada MaşAllah koray abının tımıngler yuzunden 2 3 ıyı 4 5 kotugüzel bi timingle bu araba 2 sıde kafa kafa gıder
emınım koray abı arabayıda bosaltmamıstır
![]()
maşallah araçlara![]()
msllah 2 aracada ayrca onur vites atışların çok iyi kanka bravo
timinglerimde problem yok ama sıkıştırmada biraz problem var. bugün ölçtüğümüzde pistonların arasındaki sıkıştırma farkını anlamış olduk. güzel bi denemeydi onurcumzaten arabamı biraz kurcaladığımda seninle deniyorum en azından artısını eksisini görmüş oluyorum
![]()
Sağolasın yawaş yawaş işi kapmaya başladım mavi zm 106'nın sahibi koray abi sayesinde kendisi idolümdür.![]()
Cuma gecesi sabaha karşı çıktık kanka 4-5 de araba sanki frene basılıyor gibi yawaşlıyor.
Eyw abi sağol
teşekkürler bilgi için
Teşekkür ederim
Kanka arabalar eşit bas kabinini çıkarttı. aracında timingle ilgili sorun yok bildiğim kadarı ile
teşekkürler sağolasın
Eyw. kanka
teşekkür ederim.
Pampa sağolasın![]()
İki araca da maşallah. Kazasız, belasız.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
41 kere maşallah ikisinede..
2 aracada maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)