blackberry kullanan arkadaşlar app word da 31 aralıga kadar ücretsiz ürün indirilebiliyor şuan onlara bakıyorum güzel program varmı diye
shazam var..bir yerde şarkı duyuyorsunuz ama ne bilmiyorsunuz..dinletiyorsunuz ve seceresini döküyor![]()
Ben biraz BB özürlüsüyüm ama ne yazık ki BB'ye sahibim ...
Bu App'ler için belli bir ücret mi ödememiz lazım..?
Bir de konu açılmışken sorayım ben mms alımı ve göndermek için ya da herhangi bir operatörden internete bağlanmam için bi ücret mi ödemem gerekiyor ?
Telefon BB Curve 8520...
Teşekkürler..
Parasından değil hacı... Ayarları yok herhalde...
Bir arkadaşım bana fotoğraf yolladığını söyledi ama ne gelen var ne giden...
Hay tüküreyim böyle işe... BB' ile rezil oldukAyar mayar için de ne yapmam lazım
Turkcell kullanıcısıyım... Şu numaraya şunu yaz gönder gibi bi şeyler vardı yanılmıyorsam. Onunla hallolur mu ki ?
Hazır konu varken bende bişeler sorayımGeçen ay bis aboneliğime geçiş yapmama rağmen faturam 25+16,99 gelmesi gerekirken 100 lira gibi bi rakam gelmiş.Müşteri hizmetlerini arayıp yarım saat telefonda laf anlattıktan sonra sorununuzla ilgili sizi arayacağız dediler ama arayan falan yok.Vodafone merkezlerine gittim interneti tarife harici kullanmıssınız dediler. Bis aboneliğim olmasına rağmen tarife dısı interneti nasıl kullanabilirim ki ? İnternetten fatura dökümanımı inceledim internet kullanımının karşılğında ücret hiç yazmıyor.
Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekir ?
iptal ediceksın bis zaten avrupaya yonelık ve ucretlı uygulamaların coguu bdavalar hep dandık i phone bundan bın kat ıyı yurt dısı bı program vardı ucretlı butun uygulamaları ucretsız ındırebılıyodun sat iphone al bence![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
ben 30 tl sınırsız dıye almıstım bıs i ? gereksız bıs bence ..
Şimdi internet ayarlarına baktım telefonun kullanılan tarayıcı vodafone live.Ayrıca internet browser ve hotspot tarayıcı diye ayrı bişeler daha var.İnternet brovser'ı seçip internete girdim tekrar daha hızlıydı.
Birde tarayıcıyı vodafone live seçince tarayıcı tanımlamasında blackberry kilitli şekilde duruyor.İnternet browser'ı seçtiğimde ise tarayıcı tanımlamasında blacberry acık görünüyor.Hangisini kullanmam gerekir ?
ya ben 9500 storm kullanıyorum ama telefonumda APP World yok. BlackBerry konusunda çok cahilim daha yeniyimyardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)