Arkadaşlar 1998-2000 model foresterin ön göğüsü,1998-2000 model GC8'e uyarmı.Fotoğraflardan baktığım kadarıyla birebir aynısı.GC8 için aylardır bulamadım,şimdi foresterin konsolunu buldum.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 1998-2000 model foresterin ön göğüsü,1998-2000 model GC8'e uyarmı.Fotoğraflardan baktığım kadarıyla birebir aynısı.GC8 için aylardır bulamadım,şimdi foresterin konsolunu buldum.Şimdiden teşekkürler.
....................................?
Ahmetim bak ben bile parça getiriom ama tampon, konsol gibi malzemelr yurt dışından getirilirken fiyatının 3-4 katına çıkıyor anlamı kalmıyor.
Forester olayına gelirsek ise, deneyeceksin ancak öyle göreceğiz. Yalnız wrx lerinkide gc8 e oluyor onu bulabilirsen onu tak.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Aramaktan bıkmadım Tarkan abi. Sağolsun bir abimiz getiriceğim diye kaplama işide yattı.Bakalım hafta içi gideceğim.2005 forsterin konsolda güzel en azından farklı olurFotoğraflardan baktığım kadarıyla hatlar vs uygun gibi duruyor. Buarada farlardan ümidim olmasa da haber bekliyorum abi senden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)