maşallah murat aaraban cok başarılı rengiylede cok farklı , eğer imkan varsa arka plakayı app yaparsan güzel olacakdr.
allah kaza belavermesin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok teşekkür ederim arkadaşlar..
serkancım mühürsüz olduğu için sadece öne deneme yaptım ama hoşuma gitti müsait olduğumda arka içinde bastıracağım..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Güzel olmuş. Bu rengi sevmem ama hoş duruyor. Mavi kaplama yaptırabilirsin.
Maşallah aracına Murat.canlı canlı gördüm, rengi olsun arabanın duruşu olsun 10 numara.
Kazasız belasız kullanırsın İnşallah...
4x100 15" oem seat jantı..
renk benimde hoşuma gitmezdi ama zamanla sevmeye başladım pasta cila derken sevdirdi kendini..
çok sağol görkemim..
Asıl sancı uyandığında..
maşallah muratım.allah kazasız belasız binmek nasip etsin.yalnız aile specten çıkmış bu![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
berkim çok teşekkür ederim.. zaten hatunla papaz oldum her sürtme de çığlık atıyor..![]()
Asıl sancı uyandığında..
maşallah. sadelik ayrı bir güzellik katmış. bu renk ilk defa bukadar hoşuma gitti. kazasız belasız inşallah.
Maşaallah çok güzel görünüyor. Basıklığı jantları herşeyi çok güzel. Kazasız belasız.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Massallah güzel olmuş coilover lar raceland mıdır Murat. Acaba birde tampon ısını hallettin sanirim donmedin hala
C R M performance
çok teşekkür ederim arkadaşlar jant ile ilgili bilgi yazdım 4x100 15" oem seat jantı..
coiller raceland olacaktı ama son anda karar değişikliği ile custom coile döndüm aracı satmayı düşünüyorum çünkü, üzerinde gitsin istemedim.. tampon için haber veremedim gökhan kardeşim hakkını helal et satma durumlarım var o yüzden kararsız kaldım kusura bakma..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)