hadi beyler geyik yapıyorsunuz ya heryerde buyrun dökün her sene aynı bi *** değişmiyor iki kez banla 3 ay normal sonra cıvıtın buyrun beyler dökülün
hadi beyler geyik yapıyorsunuz ya heryerde buyrun dökün her sene aynı bi *** değişmiyor iki kez banla 3 ay normal sonra cıvıtın buyrun beyler dökülün
körler sağırlar
Ama böyle olmazki semih kendiliğinden gelişmesi lazım , buyrun dökülün diyince olmuyor. Sürekli geyikte olmuyorki ben düzenli olarak hafta 1 veya 2 kere görüyorum.
hadi la yazın yazın boşverin her konuda geyik yapın arkanızdan mesajlarını götünüzü toplıcak adam var buyrun
körler sağırlar
BÖYLE Bİ KONUDA ŞAKASINA CİDDİ MSJ ATTM CEZA YEMİŞTİM :d
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
geyik yapın başka konularda yapın ya arkanızı topluyoruz biz salağız hamalız hadi yapın her yerde cıvıyın nerdesiniz?
körler sağırlar
madem içimizi döküyoz.
başta benzin fiyatlarına sonra vti fiyatlarına ondan sonra vti fiyatlarının uçtuğunu gören ve kendi 1.4lerinin fiyatını uçuranlara isyanım var.....
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Semih bu moderatörlük seni ciddi stresse sokuyor kardeşim.. Üzülüyorum bazen, ciddi ciddi..
Tango-1 never dies.
lise zamanları
sigaraya yeni başlamışım
babam bir akşam yemeğini yemiş oturuyor yemek masasında bende tv karısında kanepede
burak dedi sen sigara içiyormuşsun
yok dedim baba ne sigarası şok tabi ses gitti
yok oğlum sen artık genç adamsın , içeceksin tabi , gel baba oğul karşılıklı içelim v.b bir sürü söz söyledi bir an olsun inandım adama
son anda yok baba olur mu öyle şey içmiyorum falan
aynı replikler 3-4 kez tekrar etti
ve son bizimki:
- seni sigara içerken göreyim bütün paketi yakar ağzının içine sokarım dedi
yani babam fA-Ke çıktı![]()
şimdi bu konuda öyle olmasın
korkuyoruz reyiz diye başlıklar açılmasın ardından![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
şike davasında 8 kişi tahliye.. tayfur, adalı, ümit karan, iakın, vsvsvs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)