Arkadaşlar uzun süredir araç araştırıyoruz fakat bir türlü karar veremedik eleyerek 3-4 araca karar kıldım fakat hangisinin mantıklı olucağına karar veremedim . Otomatik ve sıfır olması şartı ile araç alıcaz . Hatchback ilk tercihdir . Aklımda Polo 1.6 tdi90 hp comfortline ( Siteden aracını satan arkadaştan sıfır gibi extralı sıfırıda aynı para ve bekletiyorlar) , bu ayın 20sinde 1.6 TDİ 105 HP DSG 58 bin liraya golf geliyormuş Samsun'daki bayiye . Bunlar dışında aklıma en çok yatan Yeni Astra HB SPORT 1.6 180 HP Active Select 56.000 ellerinde var mı vs. hakkında bilgim yok . Fakat her türlü Golf'ten dolu bir araç olucak . Bu araçlar arasında kaldım aracı bayan şehir içi kullanıcak benzin ve dizel arasında pek fark kalmadı . Gönül dizelden yana tabiyki . Sizinde fikirlerinizi almak istedim konuda . En mantıklısı hangisi olur sizce ? Aralarında 10 bin liradan fazla bir fark var değermi sizce vermeye ? Farklı araçlar olduklarını biliyorum fakat yorumlarınızı almak istiyorum şimdiden herkese yorumları için teşekkürler 3 aracıda test eden varsa bilgilerini almak isterim .
Edit : Golf 1.4 TSİ DSG comfort istesek ne zamana gelir ortalama ? Polo Gti düşündüm fakat 5-6 ay erteliyorlar .