User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Volvo Hakkında

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Volvo Hakkında

Merhaba arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım war bırazcık 2004 model volvo s40 araclar hakkında bılgısı olan varmı acaba nasıldır nedır ne degıldır. şu anda elımde olan 2001 vtec 2 aracımı satıp volvo s40 almayı düşünüyorum ama sizlerınde görüşlerı nedir ? tşk edıyorum şimdiden...

Arac budur arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67453417/detay

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 de hem s40 I hem s40 II var hangisini dusunuyorsunuz hangi motor secenegi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 de hem s40 I hem s40 II var hangisini dusunuyorsunuz hangi motor secenegi
    aracın ilanını yazdım yukarida teşekkur ederım.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 degilde 2.0 olan hatta 2.0T olan modeli daha verimli 1.6 motor hem hatal kalır hemde 2.0 kaar yakar bence yüksek hacimli bakın daha verimli olucaktır
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s40 1.9 t4 leri tavsiye ederim maddiyattan gti'a biniyorum 200 hp fabrika çıkışı az paraya çok güç fakat o zamanlar araştırdığım kadarıyla turbo ömürleri kısaymış daha iyi büyütürsü .) ek olarak manuel al kesinlikle oto. şanz. önermiyor kimse benim bilgim bu kadar umarım faydalı olur
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S80 T6 verelim aynı fiyata

Arkadaşımda var 2001 1.6 sı çok hantal kalıyor motor çok yaktığınıda söyler durur.

Civicden sonra daha iyi güvenli gelir ama o paraya mondeo ghia tercih ederdim ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında fazla gazlıycak degılım. gazlamak için bır süre sonra swap projesı war. şimdilik model yukseltmek we bırazda konfor ıcın bu aracı sectım acıkcası...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaliteli ve konforlu bir araç

ama 1.6 sınında 2.0 olanlarından yakıt olarak pek farkı yok

hacimli bir modelini alabilirsen daha iyi olur onun dışında ne parça sıkıntısı nede kronik bir problem yaşarsın kolay kolay

duzgun bakılmış bir araçsa üzüceğini sanmıyorum

ozellikle alırken içinin temiz ve sağlam olmasına dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum volvonun iç aksamı çok pahalı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 t ve lpg yle çok keyifli bi araç olur lpg ye karşıysanız hala keyiflidir ama 1.6 sını tavsiye etmem hantal kalır kullandığınız araçtan sonra

rahatlık konusu tartışılmaz ztn
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003ünü ben kullanıyorum 2 yıla yakın zamandır. 1.6 lpg'li ve 2.0'ıyla aynı yakan bir araba. Yol tutuşu konforu vs. vs. kesinlikle hondadan iyi emin olabilirsin ama parçası biraz pahalıdır.kolay kolay sıkıntı çıkarmaz ama çıkardığında sağlam bedeller ödetir kesinlikle al derim volvo ama 1.6dan uzak dur. şanzıman konusunda şüphen olmasın gayet sağlamdır,1.9T4'leri 200 hp ve şaka makinasıdır. kronik sorunu falan yok ve ilanda arkadaş VSA ASR falan işaretlemiş 2003lerden tek farkı ESP var bunlarda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde 2.0 otomatik var tavsiye etmem..ergonomik kusurları var ve yedek parçası çok pahalı..ilandaki aracın fiyatına biraz daha ekleyip accord alabilirsiniz

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde 2.0 otomatik var tavsiye etmem..ergonomik kusurları var ve yedek parçası çok pahalı..ilandaki aracın fiyatına biraz daha ekleyip accord alabilirsiniz
    bizdede 1.8 otomatik var 2001. kullanması zevkli araba, dandrik lastiklerle bile güzel yol tutuyor, ergonomik kusurlar oldukça sağlamdır onu söyleyebilirim ve yedek parçası gayet normal fiyatlarda. şahinci arkadaşlar sakın yanlış anlamasın ama arka tamponu 50-100 liraya alamazsın tabii ama diğer araçlara göre normaldir..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizdede 1.8 otomatik var 2001. kullanması zevkli araba, dandrik lastiklerle bile güzel yol tutuyor, ergonomik kusurlar oldukça sağlamdır onu söyleyebilirim ve yedek parçası gayet normal fiyatlarda. şahinci arkadaşlar sakın yanlış anlamasın ama arka tamponu 50-100 liraya alamazsın tabii ama diğer araçlara göre normaldir..
    evet yol tutuşu güzeldir, sağlamdır..yolda bırakmışlığı yoktur..ergonomik kusur olarak cam açma düğmelerinin yeri iyi seçilmemiş ve koltuğun sırt ayarını yapmak zor..el girmiyor..parça fiyatları bence yüksek..öpmeye odaklılar

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yol tutuşu güzeldir, sağlamdır..yolda bırakmışlığı yoktur..ergonomik kusur olarak cam açma düğmelerinin yeri iyi seçilmemiş ve koltuğun sırt ayarını yapmak zor..el girmiyor..parça fiyatları bence yüksek..öpmeye odaklılar
    yok be abi parça fiyatları normal yaa koltuk ayarı mayarı çokta önemli detaylar değil aslında

ama şu bi gerçekki, bu fiyatlara alınabilcek mantıklı arabalardan(kalite vs olarak) ve bende 1.6 almanızı önermiyorum. mümkünse 2.0T alın pişman olmayın
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bir sorum var.2008 1.4 benzinli accent era aracım var.97-2001 arası s40lara baktım hoşuma gitti erayla s40 takası yapsam mı diye düşünüyorum.Aracı pek kullanmıyorum haftasonları ve arada akşamları çıkıyorum pek km yapmadığımdan s40 ın bana sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.Fakat kafama takılan sorular var.Bu araçların 2.0t 1.8 1.9 vs gibi bikaç motor seçenekleri var.performans pek sorun değil lpgde sorun çıkartmayacak en sorunsuz ve tutulan motor seçeneği hangisidir?accent erayı verip s40 almak mantıklı mıdır?Şimdiden çok teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde bir sorum var.2008 1.4 benzinli accent era aracım var.97-2001 arası s40lara baktım hoşuma gitti erayla s40 takası yapsam mı diye düşünüyorum.Aracı pek kullanmıyorum haftasonları ve arada akşamları çıkıyorum pek km yapmadığımdan s40 ın bana sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.Fakat kafama takılan sorular var.Bu araçların 2.0t 1.8 1.9 vs gibi bikaç motor seçenekleri var.performans pek sorun değil lpgde sorun çıkartmayacak en sorunsuz ve tutulan motor seçeneği hangisidir?accent erayı verip s40 almak mantıklı mıdır?Şimdiden çok teşekkürler.
    yok mu bu araçlar hakkında bilgisi olan, yardım edebilecek?

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence accent era verilip 97-2001 arası s40 alınmaz. tekrarlıyorum bence alınmaz. tamam konfor, sağlamlık, yol tutuşu olarak s40 era'dan kat kat üstündür ama 97-01 arası alacağınız s40'ın masrafı era'dan fazla olur. fakat sizin beklentiniz prestij, yol tutuşu, konfor ise aradığınızı s40'ta bulabilirsiniz...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamda detailing garage'a gore bir soru...

mertin zaten vardi t4u emrede marea hlx ini satti duble t4 oldular

simdi birde 850t5 aldilar ve ailecek volvocular, ne duzgun yorumu onlar yapacaklardir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence accent era verilip 97-2001 arası s40 alınmaz. tekrarlıyorum bence alınmaz. tamam konfor, sağlamlık, yol tutuşu olarak s40 era'dan kat kat üstündür ama 97-01 arası alacağınız s40'ın masrafı era'dan fazla olur. fakat sizin beklentiniz prestij, yol tutuşu, konfor ise aradığınızı s40'ta bulabilirsiniz...
    temiz sunrooflu bişey bulursam takas edicek almayı düşünüyorum.yılda yapacağım max km 7-8bin olur aşırı kullanmayacağım ama temizide olsa sorun çıkartıcak araçlarsa girmem zaten.volvonun parçasını bulmakta derttir fiyatlarıda yüksektir.
    Temizini alıp güzelce zamanında bakımını yaptırdıktan sonra sorunsuz bişekilde binebileceğim araçlarsa ciddi düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)