??????????????????????????
??????????????????????????
Şube'nin ve Cemiyetin vurduğu mühürler ise hic bi nane yiyemez...
Emitasyon mühürse hemen sök derim...
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
fırat bunları nasıl anlıcak ikisindede aynı şeyler yazıyor ise?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Emniyetin haricinde plaka basılması, hatta bu plakalara emniyetten başka bir yerde mühür vurulması sahte düzenlemedir. Emniyet isterse sizi savcılığa sevk edebilir.
??????????????_?_
Bir app plaka için başınızın derde girmesine gerek var mı bilmiyorum ama bence değmez üstelik özel kullandığınız araçta değil bu plakalar. Bencede emniyette vurulmadıysa mühürler biran önce çıkarın sahtecilikten işlem yapabilirler
ya eğer bu otobus gerçekse plaka fontundan zaten sıkıntı cıkarmaya müsait. düz bi baskı olsan besiktas gibi cok problem olmazdı
bide beyler yanlıs hatırlamıyorsam ticarilere app kesinlikle basmıyorlardı yasakdı bu olay su ara suyu cıkms her ticaride var ondanda sıkıntı cıkmıs olabilir
yıl sonu itibariyle neredeyse aynadaki kolulara bahane bulup ceza yazmaya calısıyorlar dikkatli olun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yeni bir plaka bastırın sadece cemiyet muhuru vurdurun
artık çift muhur kalkmış
daha 1 ay olmadı yeni araba aldım kız arkadaşıma sadece cemiyet muhru vuruyorlar okadar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu arada benim soylediğim ozel araç içindi ticariler için durum farklı olabilir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Emniyetin Mühüründe ince 1-2 farklılık oluyo.
Bide Plaka Sacı Cemiyetin verdiği olacak (Gizli TR Barkodları ve dalgalı çizgi olan)
Plakayı Emniyet değil T.Ş.O.F. basar.
Plaka sacını T.Ş.O.F. 'den alır istedğin yerde baskı yapabilirsin (Tabi diyalogla alakalı her sade vatandasa al sana plaka sacı demez ve baskı dan sonra mühürlemezler)
Baskı cok aykırı değil ve Trafik Şube'de mühür yaparsa (yine diyalog olacak) sıkıntı yok...
Mühürü gectim plaka sacın devletin verdiğimi?
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Maalesef bende app zedeyim
Sağolsun ilk defa efendi biri denk geldi amirine ceza yazdırtmadı
Yanlız memurlar bu çift mühür olayına şöyle diyor plaka baskısı cemiyet harici olduğu için emniyet bu plakalara mühür basmaz
Yani bu durumda yine yasal olmuyor
Polisine denk geldikten sonra çift mühüründe işe yarayacağını sanmıyorum.
??????????????
Peki borusan farkı ne?
..nelik paraylamı orjinal ferro eksozuna yazan onada yazar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)