User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Peugeot 206 lpg öneri

HarunToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Peugeot 206 lpg öneri

206 xs aracıma sıralı lpg taktırmak için araştırıyorum bu ara netten bayilerden vs. gittiğim bir atiker bayisi sorunsuz olucağını söyledi ve 1000tl fiyat verdi. Daha sonra merter de koskanın karşısındaki yere gittim onlarda 206ya uyumlu ellerinde 3marka olduğunu ve en uygununun AKL olduğunu sıkıntısız kullanabiliceğimi 1350tl olduğunu söyledi.

Aramızda aracına taktıran bir çok kişi okumuştum forumda nerde en iyi işçilik vardır en uyumlu hangisi olur nedir ne değildir bilenlerden yardım istiyorum yer fiyat olarakta yazarsanız sevinirim,burdan da alıcağım bilgiye göre hareket edicem teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel yokmu yardım edicek.

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tam 2 senedir Atiker LPG ile kullanıyorum. Gayet memnunum.

Fakat bendeki sistem klasik 1000 TL kampanya ile sattıklarından değil. Enjektörleri vs daha iyi olan bi sistemi var Atikerin, ondan takılı.. Onun fiyatı da galiba 1150 felandı.

2 sene boyunca sadece ısı sensörü bozuldu, kendiliğinden gazdan çıkıp tekrar 1 sn içinde gaza geçiyodu. O da sürekli olmuyodu, haftada bir felan. Onu da garantiden değiştirdiler.

Yakıt olarak ta şehir içi km de 18 krş felan yakıyor normal kullanımda. Ekonomi yaparsan 17 krş ları görüyor. (Motoru olduğu yerde tamamen ısıtarak, sadece LPG ile yaptığım km ye göre hesaplanmış değer.)

1.6 16v 110 hp olan motor için konuşuyorum. 1.6 8v 90 hp lerde değerler nasıl olur bilemiyorum.

Fiyatından, markasından, vs vs çok en önemlisi nasıl işçilikle montaj yapıldığı önemli bence. Yani referansı olan yerlere taktırmanı tavsiye ederim. En iyi markayı dandik yerlerde taktırıp, sorun yaşayan insanlar biliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederım bende ıscılıgın cok onemlı oldugunu bıldıgım ıcın ozellıkle ısını ıyı yapan bır yer arıyorum dedıgınız gıbı markadan cok ıscılık onemlı. Istanbul'da bu ısı yaptırmıs olanlardan ozellıkler tavsıyelerı beklıyorum ona gore c.tesı yada p.tesı taktırmayı dusunuyorum.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sefaköy'de Candan mühendislik'te taktırdım ben.İşçilikleri çok iyi temiz ve çok düzgün çalışıyorlar.

Hiç sıkıntı yaşamadım onlardan yada başka bir şeyden dolayı.

Bende lovato takılı ama aynı zamanda atiker montajıda yapıyorlar.

Tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım tesekkur ederım tamda ıhtıyacım olan yorumlar bu sekılde. Buraları not alıp gıdıp gorusmeyı dusunuyorum,lpg olayı hassas bır konu halledıp sıkıntısız kullanırım.

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teleflex takin sıfır sıkıntı devam edin. 307 1.6 da kullanıyorum performans kaybı sıfır diyebilirim.

KADİR KIRIŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım romano derim ama yinede bilgi almanda yarar var eğer istersen arkadaşım var lpg ci numarasını verebilirim bilgi alman için tatırıp taktırmaman önemli değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyı olur vallahı numara veya adres verırsen. Romanoyuda duydum ama bıraz fıyatlıydı.

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206'daki en önemli husus valf sayısı, 8 valflik motor kullanıyorsan düzgün montajlı atiker bile olur.
    fakat 16v elektronik gaz kelebekli kullanıyorsan romano öneririm sana..
    Seyyar Tayyar

KADİR KIRIŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı haruntoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıyı olur vallahı numara veya adres verırsen. Romanoyuda duydum ama bıraz fıyatlıydı.
    geldimi mesaj ara yardımcım olur:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geldı arıcam tesekkur ederım bu arada arac 8v 90lık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı araçta önce BRC sonra da Atiker kullandım. Atıker - lpg yakıt gösterge panelinin düzgün çalışmaması dışında - bir problem çıkartmadı.
    Maslak oto sanayideki Çevre Otogaz'da takdırdım ikisini de. Esnaflıkları gayet iyidir.Tavsiye ederim.

Not : aracım elektronik gaz kelebekli. Brc'yi ilk taktırırken - bundan 5-6 yıl önce- ayar konusunda çok problem yaşamıştım. Size tavsiyem aracınız elektonik gaz kelebekliyse, öncesinde iyice araştırın.Sonrasında rolanti devri bilmem nesi derken baş agrıtmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı araçta önce BRC sonra da Atiker kullandım. Atıker - lpg yakıt gösterge panelinin düzgün çalışmaması dışında - bir problem çıkartmadı.
    Maslak oto sanayideki Çevre Otogaz'da takdırdım ikisini de. Esnaflıkları gayet iyidir.Tavsiye ederim.

Not : aracım elektronik gaz kelebekli. Brc'yi ilk taktırırken - bundan 5-6 yıl önce- ayar konusunda çok problem yaşamıştım. Size tavsiyem aracınız elektonik gaz kelebekliyse, öncesinde iyice araştırın.Sonrasında rolanti devri bilmem nesi derken baş agrıtmasın
    Benımkı 8v lık model bunların elektronk gaz kelebegımı tam bılmıyorum onur bır arastırıcam bende bu rolentıdır stop etmedır bu sıkntılar yuzunden bıraz hassas yaklasıyorum cunku bıktırır ınsanı.

Bu arada gıttıgın bır yer aracın beynındekı bır kodun lpg de de olması gerektıgını ona gore uyum saglıcagını soyledı one gore akl,romana ve baska bır marka tavsıye ettı bu beyın muhabbetıyle ılgılı bılgısı olan varmı?

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu açılalı çok olmuş ama yeni konu açmıyım dedim bende 206 2001 xt 110 olan aracıma lpg düşünüyorum taktırıp memnun olmayan varmı
    Bu arada atiker düşünüyorum fikri olan varmı ?

paradox
    Misafir
    Arkadaşmda tüplü 1.4 XR var tek sıkıntısı seri olmaması.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende senin gibi çok araştrdım kardeşim lpgden de çok çektim zamanında bu işi montajını yapan çok önemli benim sana tavsiyem atiker filan değil sakın şuan atiker eskisi gibi değil , lovatodan sakın şaşma kardeşim 300 fazla olsun lovato olsun emin ol , usta için esenyurt fatih sanyaiş sitesi nokta lpgyi sor orda rizeli ibr usta var adını unuttum sorarsan çok çok yardımcı olur ve işçilikte cidden çok iyi . umarım işine yarar

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan brc ve lovata kendi ayarlarını pc üzerinde otomatik yapabiliyor atiker daha sıkıntılı bu konuda özellikle şu gösterge bozulma olayı hala devam ve ayarım kaçtı olayı bile var ben 55 bi nkm oldu lovato kullanıyorum 1 kere tık demedi daha ve hergün 200-250 km yol yapıyorum .

burakN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atikerin son çıkardığı sistem sıkıntısız ve hem ustası hemde parçaları bolca bulunuyor parça diğer sistemlere göre daha ucuz ve performans kaybıda olmuyor. Her aracımda atiker kullandım ve sıkıntısını görmedim tavsiyede ederim gidip mtm brc vs gibi markalara o kadar para verme derim yüksek performanslı bir araç olsaydı büyük ve performansa göre gaz yetiştirecek bir regülatöre ihtiyac duyacaktın. O zaman belki teleflex , mtm , brc gibi markalara daha çok yönelmeni tavsiye ederdim. Zaten Atiker sadece enjektörlerinden kaybediyor brc mtm prins ve teleflex kitlerinin enjektörleri tekli olarak takılıyor kolay kolay arıza yapmıyor ama yaptıgında 1 enjektör 150 - 200TL arası değişiyor ve bu ithal enjektör fiyatları işçiliğiyle beraber biraz tuzlu olabilir. Atikerin komple enjektörlerini aldığımız fiyat 70TL ve montajla beraber 200TL. Eğer arıza yaparsa enjektör onuda değiştirmeye gerek yok komparatör ile ayarlarını tam değerinde yaptığında sadece içindeki lastiklerini değiştirmenin maaliyeti 5tl yi geçmiyor işçilikle beraber 50TL ve sıfır enjektör gibi kullanabiliyoruz. Zaten enjektörün zarar görebileceği bir durum yok metal sonuçta. Herhangi bir bilgi lazım olursa seve seve yardımcı olabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)