Yılbaşında nereye gitsek ne yapsak ...bu konu altında herkse değişik fikir edinebilir güzel olur bence...
Yılbaşında nereye gitsek ne yapsak ...bu konu altında herkse değişik fikir edinebilir güzel olur bence...
ev ev ev sıkıyo ya bi kaç sene evde geçirdim patlıcaktım sıkıntıdan...mekana gittikden sonra barzo marzo yalan olur![]()
Evet oda doğru mekana gideceksin. Yeni trend ne peki Misal Fancy ilk bira 30 ytl ikincisi 15 diğerleri 10 ytl. Sadece barda takılırsan.
He girişde bi karşılama hoşbeş abi 35 cm lik bi masa veriyorlar hemen ne açayım abi. 1 şişe vodka 400 ytl yılbaşı ne olur bilinmez. Locazaten 800 ytl den başlıyor.
He ne yapacaksın KAraköy limanda falan güzel partiler olur her sene gidersia barzo power. Yani en güzeli ev abicim.
Yanlış anlaşılma olmasın ama Geçen sene ADANA da girdim yılbaşına ne barzo var ne rahatsız eden başını belâya sokacak adam. İstanbul dan çıkında gerisi zaten ferah.
walla antalyada herhangi bir otel kafi olacak bana![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Yılbaşıları artık benim için nedense pek özellikli bi gün gelmiyo.
Uykum warsa uyurum , yoksa arkadaslarla cıkarım yada ewimde film izlerim falan..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
her sene olduğu gibi evde ailemle birlikte meyve kuruyemiş cips kola filan normal bi yılbaşı kutluycaz..
dışarı çıkmak istiyorum bende ama nerde mal varsa yılbaşı akşamı çıkıyo dışarı başa bela filan alcaz eğlence için değmez..
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)