Merhaba arkadaşlar,ben Bulgaristan'dan araba almayı düşünüyorum.Çevremde gördükçe iştahım çok kabarıyor.Çifte vatandaşım.Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? 6 ayda bir giriş çıkış , diğer işlemler vs..
Merhaba arkadaşlar,ben Bulgaristan'dan araba almayı düşünüyorum.Çevremde gördükçe iştahım çok kabarıyor.Çifte vatandaşım.Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? 6 ayda bir giriş çıkış , diğer işlemler vs..
Forumda periyodik olarak açılan konulardan biri, bir kaç gündür eli kulagında diyordum
Arama yaparsanız, çok yazıldı çizild, detaylı bilgi tecrübe vs hepsi var forumda.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yok gerçekleşmediBende bekledim ama olmadı
6 ay araçla TR'de durduktan sonra 6 ay bulgaristanda durması lazım aracın. Fakat sahibininde orda durması gerekiyo mu bilmiyorum,
Yada 6 ay mesela 1.araçla dur burda git sat annenin üstüne 1 araba al annen getirsin sonra baban felan o şekilde birkaç kurnazlıkla yapılabilir sanki![]()
Irak vatandaşıyım ırakta skyline r34niyetim var araba kuzu kuzu yatiyor gerci bi r33 var 7500 dolar son diyor
ailede 4 kişi iraklı plaka degiştirmek kolay
işin kurnazlıgı var aslında ugraşmak istemiyorum birazda gir cıkar işlemler 2 hafta nı alıor gerci aslında deger diye düşünüorum bu gidişle öyle yapcam![]()
güzel fikir![]()
bizim bir ara pug504ümüz vardı. beliçika plakalı. Uğraştırıyor insanı. gir çık filan.
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama şimdi ben çifte vatandaşım bulgaristandan bir araç alıp türkiyeye sokup işime yarayan parçaları söküp bunun yerine uyduruk parçalar taksam bir sorun olur mu ? motorda oynama yapılamayacıgını duymustum ama mesela deri koltuk ekran çelik jantı vb şeyleri söküp boş bi şekilde aracı bulgaristana soksam bir sorun olur mu?
aynen bi sıkıntı yok. dolu bmwyi al gel. tofaş koltuğu uydur gitparça eksikliği belirgin şekilde olmadıkça sorun yok..
Kapı döşemesiz olursanız mesela sıkıntı çıkabilirmemurun gözüne bağlı :d
bi arabayı 1 sene içinde 180 gun ulkede tutablrsın giriş çıkış yapamassın anca 2 araç alırsın 2 kişi üstüne açıp birini götürüp dierini sokarsın açık ve net özeti bu![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
yapılabilir tabi, adamlar bütün parçaların listesini tutmuyor sonuçta.
deri sök kumaş koltuk tak, çelik jantı sök sac janta kapak tak bakmazlar ona.
Almanya'da pahalı olduğu için Türkiye'de koltukları deri kaplatan çok insan var.
türk vatandaşlıgından cıkarsan mavi plakalı(misafir) araç getirebilirsin, giriş cıkış yapmana da gerek yok![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)