Arkadaşlar izmirde bir hb var kırmızı plakasıda 35 KSL 29 tanıyan bilen varmıdır aracı?
İlan linki Honda Civic 1.4i S 1999 Model 18.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65959737
Almayı düşünüyorum tabi iyi bir pazarlıkla
Arkadaşlar izmirde bir hb var kırmızı plakasıda 35 KSL 29 tanıyan bilen varmıdır aracı?
İlan linki Honda Civic 1.4i S 1999 Model 18.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65959737
Almayı düşünüyorum tabi iyi bir pazarlıkla
1997 İndividual M BMW
arac otomatık.
bende orjınal 99 hb var ama sadece klımalı ve boya ıstyr arac rengı solmusama boyle orjın kalmamıstr belkı dusndugun bı rakam avrmı
www.honda-tech.com
kadrana bak otomatık
www.honda-tech.com
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
bnm elimde hala 80 000 de olan kadran var camı kırık lazımsa veriim
şaka maka kadran değişmiş olabilir büyük ihtimal yani km mechul olabilir
1.4 ü kim tutupta düz yapar ? neden yapar ?
ayrıca 1.4 ıs için çok para istenen fiyat bnce deymez sırf fiyatından dolayı
gerisini bilmem![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
o da zaten heryerde bin lira![]()
manuel olsun diye uğraşmış o kadar kadranıda değişseymiş bariçok para istiyor genede
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
kardes uzun zamndır takıp ettıgım bı arac bır yıla yakındr ılana gırıp cıkıorr araba otomatıkkdıı ben takıp ederken suan ılanı gorunce bende sasrdmm araba otomatıkden cevırmee.....
anladım teşekkürler zaten istediği fiyatlarda almayı düşünmüyorum sıkı bir pazarlıkla 15 16 civarı bana uygun olur
1997 İndividual M BMW
Bana sorarsanda senın dedıgın fıyatlarıda etmez tek artısı honda olması o paralara o arabalar bence cok gereksiz yinede zevk sizin tabi ama ben anlam veremıyorum 1.4is ve 1.6ies lere istenen paralara karar sizin![]()
ister auto . ister manuel olsun o para verilmez. arabanın kendine lafımyokta o kasa 1.4 arabaya o para verilmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)