Honda Civic 1.6i ES 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 66477281
Bu linkteki aracı arkadaşım almayı düşünüyor bileniniz var mı arkadaslar istanbuldaymıs araç su anda
34 sty 18 plakası ?
Honda Civic 1.6i ES 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 66477281
Bu linkteki aracı arkadaşım almayı düşünüyor bileniniz var mı arkadaslar istanbuldaymıs araç su anda
34 sty 18 plakası ?
kardeşim bende bu paraya degmez antalya piyasasını bilirim daha orjinal birsey bulun bence o fiyatları vericeksenız
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Kadirim bir arkadas bakıyor buna da acaba bilen eden var mı die sordum bu paralara almicaklar daha aşağıya alacaklar.
bencede değmez. amcadadan dededen aynı paralara tertemizlerini bulabilirsiniz. en azından alır kafanıza göre değiştirebilirsiniz.
Bencede değmez..
...
kardesım bu paraya asırı pahalı yani bıraz daha ustune koysan zaten 206 RC honda vti falan alırsın.Ama ben ılla ies alacam dıyorsunda bu para cok fazla yani arac ıcın ama sen bılırsın
AynenKesinlikle aynı şeyleri söyledim Beyaz yada Gri ies kendimde gri var mesala Her gün binerken baktıkça bakasım geliyor
Benim zaten iesim var Arkadaşlarım iyi dilekleriniz için Çok teşekkür ederimBir arkadaşım bakıyormuş arbaya da bir sorayım burayada dedim ben zaten kendisini bunu almaması gerektiğini daha iyilerini bulabiliecegimzii söyledim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)