arkadaşlar konu açmak istemezdim ama yıldım......... eğer yönetici arkadaşlar uygun görmezlerse konuyu silebilirler
18.10 tarihinde orcun isimli arkadaşa flanş ihtiyacım olduğunu detaylı konuşmak için telefon numarasını vermesini istedim kendisi pm le bana dönüş yaptı ve flanşlarının çok kaliteli olduğunu kullananların çok memnun kaldığını söyledi
bende kendisine aracımın 4x108 olduğunu 4x100 honda jantı takıcağımı 22mm kalınlığında flanş istediğimi bildirdim ve resim istedim oda elinde citroen için hazırda 20mm lik flanş olduğunu hemen gönderebileceğini uymazsa geri gönderip bir hafta içinde hemen yapıp yenisini göndericeğini ve ücretsiz kargolıyacağını söyledi bende kabul ettim ve 120 tl yi havale ettim
daha sonra paketi kargodan aldım ve 12.5 tl ödedim ilk fırsatda da flanşları denedim gelen flanşlar 18mm di ve jantın içine geçmesi gereken fatura olması gerekenden büyük olduğu için jantın içine geçmiyodu bende arkadaşı aradım ve flanşların uymadığını söyledim kendiside bir hafta içinde yapıp yenisini göndericeğini söyledi ve ben beklemeye başladım
bu arada ben kendisine nasıl bi flanş istediğim hakkında detaylı bi resim çizip gönderdim
aradan 20 gün felan geçti ben bayram vs. die gecikmiştir die umuyodum daha sonra arkadaşı aradım ve bana elimdeki flanşları göndermeni bekliyorum onların üzerinde çalışıp yapıp sana göndericem dedi bende onların üzerinde çalışarak yapamıyacağını gönderdiğim resimlere bakarsa daha iyi anlıyabileceğini söyledim oda tamam yaptırıp hemen gönderiyorum dedi
ben yine beklemeye devam ettim ve bisüre sonra flanşları geri kargoladım
22.11 günü kargodan beni aradılar ve paketin alınmadığını eğer almazsam hakkımda kanuni işlem yapıcaklarını söylediler bende neler olup bitiyo die tekrardan arkadaşa msj attım oda ben sana ücretsiz kargo yapıyorum sen bana paralı gönderiyosun dedi o yüzden flanşları almadığını söyledi bende tekrardan 12.5 tl ödeyip gönderdiğim paketi geri aldım
bu arada ben flanşlar ne alemde die her sorduğumda yaptırdım gönderiyorum yaptırdım gönderiyorum die cvp aldım
daha sonra 12. ayın başına doğru yine benim ısrarlı msjlarımın ardından flanşların bittiğini göndericeğini ama extradan 50 tl daha göndermem gerektiğini söyledi bende artık usandığım için kabul etmedim ve eğer göndericekse göndermesini yok kabul etmiyosada 12.5 tl kargo parasını kesip paramı geri göndermesini istedim oda tamam paranı geri göndericem dedi
en son dün girmiş olmasına rağmen attığım msj lara daha cvp alamadım ve paramı da geri göndermiş değil bukadar yaşananların üzerine konu açmayı uygun gördüm
işin 100 tl sinde değilim komple beyin yapıpda paramı alamadığım birsürü insan war eğer flanlş yaptıracak olan arkadaşlar warsa yazdıklarımı dikkate almalarını rica ederim