User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Vınn Kullananlar ?

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vınn Kullananlar ?

Merhaba arkadaşlar; Vınn kullanılarına sorum olcak cevaplarsanız sevinirim

Pek bi bilgim yok vıın hakkında aslında

Laptopum var, buna heryerde internet erişimi sağlamak içn vınn almayı düşünüyorum, Fakat Fiyatı ne kadardır ? Aylık ücretleri faturalandırmaları kotaları nasıl oluyor ? vınn'ı nerelerden açtırabilirim, neler gerekli ve sorunsuz internet erişimi sağlıyor mu, hangi operatör (turkcell, vodafone,avea) den almamı önerirsiniz ?
    Emre Kalkan

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence cok gereksiz bisi en iyisi telefonunuzu laptoba yonlendirip girmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence cok gereksiz bisi en iyisi telefonunuzu laptoba yonlendirip girmek
    Telefonu, Laptopa yönlendirip Nete girmek nasıl oluyor ? Telefonumda bir internet paketi mevcut değil zaten :S

Vede Vınn hakkında okuduğum kadarıyla bir çok kişi şikayetçi, fiyatlarından dolayı sanırım

Kullanıcı varsa aramızda, olumlu olumsuz yönleriyle ele alıp bilgi verirse sevinirim
    Emre Kalkan

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam açarsan kota çabuk bitiyor.kotanı 1 gb bile açsan + 40 liramı ne artı ücret yansıyor faturaya.

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell diyorum. 7.2 mbit hızında 2 tane mantıklı paket var.

1. İlk 3 ay 29 TL daha sonra 1 yıl boyunca aylık 39 TL sabit fiyat garantisi(Kamu çalışanlarına sürekli 29TL) / Kota: 4gb/ 12 ay kontratlı/ modem ücretsiz. Eğer 4gb ı aşarsan 3G den 2G'ye düşüyor fakat 2G de msn e bağlanması bile 10 dk. sürüyor ona göre düşünebilirsin abi

2. Aylık 59 TL sabit fiyat garantisi/ Turkcell bayilerinde sınırsız derler fakat kotası 16gb dır aynı şekilde 16gb dan sonra 2G ye düşer. /24 ay kontratlı

Ben diğer eve geçince orda internet olmadığı için kamu vınn kullanıyorum nadiren gidiyoruz zaten işimi görüyor 7.2 mbit tam olarak sağlamıyor. Eğer sürekli olarak kullanmayı düşünüyorsan önermem abi. Aklında herhangi bir şey varsa sorabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca eklemeyi unutmuşum kontratı bozarsan sadece 120 lira civarında olan modem ücretini alırlar.

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben turkcell kullanıyorum aylık 30 verıyorum gayet memnunum 4 gb kotası var hızıda oldukça iyi kopma falanda yapmıyor.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende turkcell kullanıyorum 2 yıldır kontratım bitti 42 ödüyorum her ay çekim konusunda sıkıntı yok güzel de kotayı farkında olmadan aşıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yaklaşık bir yıldır vınn kullanıyorum. Almadan önce dikkat etmen gereken en önemli nokta sürekli ikamet ettiğin veya bilgisayarını çoğunlukla kullanacağın yerde 3G nin çekip çekmemesi. Şayet bilgisayarınızla sürekli aktif olacağınız yerde 3G çekmezse edge hızıyla bağlanırsınız buda hiçbir işe yaramaz. 3G konusunda en kapsamlı olan Turkcell vınn diye biliyorum. Örnek vermek gerekirse iş yerim Ankaranın göbeğinde Aynı ofiste ben turkcell vın ile bağlanıyorum yanımdaki arkadaş aveanın ki ile bağlanıyor. Benimki full çekerken onun ki üç diş çekiyor. Tavsiyem turkcell vınndan yöne.
    Benim kullandığım paket 4Gb kotalı kamu vınn paketi. Aylık 29tl ücreti var. Kota aşma derdi yok. Kotanız dolunca internetiniz kesiliyor. Taahütümün bitmesine 2 ay kaldı şimdi limitsiz vınn tarifesi çıktı sabit 59 tl 2yıl taahütle. Ona geçmeyi düşünüyorum. Bu arada normal kotalı bir vınn paketi alırsanız kota aşım ücretleri çok pahalı. Örneğin kota aştıktan sonra her 1Gb 50 tl olarak fiyatlandırılıyor. Ayrıca vınn da sadece dowlandlarınız değil upload larınızda kotaya yansıtılıyor. Eğer gününüzün büyük bir çoğunluğunu internette geçiriyorsanız ve video müzik tarzı şeyler izleyip dinliyorsanız kotanız çabuk dolabilir.. Ama her ne olursa olsun 3G internet bambaşka bişey 3G nin olduğu her yerde internettesin.. Sorcağınız aklınıza takılan birşey varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam açarsan kota çabuk bitiyor.kotanı 1 gb bile açsan + 40 liramı ne artı ücret yansıyor faturaya.
    iyi giydiriyorlar bizleree

Alıntı uluckaban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcell diyorum. 7.2 mbit hızında 2 tane mantıklı paket var.

1. İlk 3 ay 29 TL daha sonra 1 yıl boyunca aylık 39 TL sabit fiyat garantisi(Kamu çalışanlarına sürekli 29TL) / Kota: 4gb/ 12 ay kontratlı/ modem ücretsiz. Eğer 4gb ı aşarsan 3G den 2G'ye düşüyor fakat 2G de msn e bağlanması bile 10 dk. sürüyor ona göre düşünebilirsin abi

2. Aylık 59 TL sabit fiyat garantisi/ Turkcell bayilerinde sınırsız derler fakat kotası 16gb dır aynı şekilde 16gb dan sonra 2G ye düşer. /24 ay kontratlı

Ben diğer eve geçince orda internet olmadığı için kamu vınn kullanıyorum nadiren gidiyoruz zaten işimi görüyor 7.2 mbit tam olarak sağlamıyor. Eğer sürekli olarak kullanmayı düşünüyorsan önermem abi. Aklında herhangi bir şey varsa sorabilirsin

En azından bi 3 ay kadar kullanıcam sürekli, pek birşey indirilmeyecek genel olarak facebook , gazete siteleri ve konu anlatımlı bazı dersler dinlemek olucak iş.

Fiyat olarakta aylık 40 - 50 tl yi geçsin istemem, 4GB işimi görürmü acaba ? ve birde kontrat yaptıgımızda 3 aylık süre dolunca noluyor ? kendiliğinden iptal oluyor mu. ekstra ücret filan çıkarıyorlar mı karşımıza
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emoro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben turkcell kullanıyorum aylık 30 verıyorum gayet memnunum 4 gb kotası var hızıda oldukça iyi kopma falanda yapmıyor.
    Vlla böyleyse iyiymiş, bende 4GB düşünüyorum. teşekkürler

Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende turkcell kullanıyorum 2 yıldır kontratım bitti 42 ödüyorum her ay çekim konusunda sıkıntı yok güzel de kotayı farkında olmadan aşıyosun
    Kotayı aşıp aşmadığımızı nasıl öğreneriz o konuda ? Ay sonu bitmeden, internetsiz kalmayalım

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yaklaşık bir yıldır vınn kullanıyorum. Almadan önce dikkat etmen gereken en önemli nokta sürekli ikamet ettiğin veya bilgisayarını çoğunlukla kullanacağın yerde 3G nin çekip çekmemesi. Şayet bilgisayarınızla sürekli aktif olacağınız yerde 3G çekmezse edge hızıyla bağlanırsınız buda hiçbir işe yaramaz. 3G konusunda en kapsamlı olan Turkcell vınn diye biliyorum. Örnek vermek gerekirse iş yerim Ankaranın göbeğinde Aynı ofiste ben turkcell vın ile bağlanıyorum yanımdaki arkadaş aveanın ki ile bağlanıyor. Benimki full çekerken onun ki üç diş çekiyor. Tavsiyem turkcell vınndan yöne.
    Benim kullandığım paket 4Gb kotalı kamu vınn paketi. Aylık 29tl ücreti var. Kota aşma derdi yok. Kotanız dolunca internetiniz kesiliyor. Taahütümün bitmesine 2 ay kaldı şimdi limitsiz vınn tarifesi çıktı sabit 59 tl 2yıl taahütle. Ona geçmeyi düşünüyorum. Bu arada normal kotalı bir vınn paketi alırsanız kota aşım ücretleri çok pahalı. Örneğin kota aştıktan sonra her 1Gb 50 tl olarak fiyatlandırılıyor. Ayrıca vınn da sadece dowlandlarınız değil upload larınızda kotaya yansıtılıyor. Eğer gününüzün büyük bir çoğunluğunu internette geçiriyorsanız ve video müzik tarzı şeyler izleyip dinliyorsanız kotanız çabuk dolabilir.. Ama her ne olursa olsun 3G internet bambaşka bişey 3G nin olduğu her yerde internettesin.. Sorcağınız aklınıza takılan birşey varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım
    ilginiz için teşekkürler. Alırsam zaten turkcell vıın düşünüyorum fakat, olumsuz o kadar yorum var ki insanı soğutuyor. ama şuanda da ille bi vınn a ihtiyacım var. 4GB kotalı alıcaz artık inş yeter. genel olarak ağırlı internetten video izlicez.. bu çok kotayı etkiliyyorsa ne yapayım ? sınırsız mı almalıyım. ve birde kota dolunca internette kesilme yokmuş sanırım, kota aşınca üzerine ekstra ücret geliyormuş
    Emre Kalkan

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vodafonda kontürlü vınnn lar var eger yaparsanız sınırsız internet erişi 20 tl haftalık kopma felan olmaz rahattır vodafonda 1-1.5 sene kullandım
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi sene 8 gb vınn kullandım evdeki neti kapayıp , hayatımın hatasıydı , her ay 170 ödedim ,,, kota çok çabuk doluyo , evdeki neti kaparsanız mümkün değil yetmez...
    Bu sene evdeki sınırsıza yardımcı telefona 4 gb paket aldım , evde sınırsız olduğu için hayatta dolmuyo.Gündelik neti kapama gibi bi hata kesinlikle yapmayın vınn için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi madem 3 ay sürekli kullanıcaksın 3 aylık kontratlı al modem ücreti 39 TL ver daha sonra 3 ay 4gb ı 39 TL ye kullan 3 ay geçtikten sonra kontürlüye çevirirsin lazım olcağı zaman kontür yükleterek kullanırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kotanı turkcelın menusu var ordan nete gırıyosun zaten orda yazıyo 4 gb dan dusuyo devamlı ordan kontrol edebılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kotanı turkcelın menusu var ordan nete gırıyosun zaten orda yazıyo 4 gb dan dusuyo devamlı ordan kontrol edebılırsın
    O eskidendi Artık göstermiyor.. Ben vınn programının mesaj hanesine girip kalan yazıp 2222 ye gönderiyorum kalan kota mesaj ile geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende su an gosterıyo o pin kodu menusunde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende su an gosterıyo o pin kodu menusunde
    O zaman eski yazılım olduğundan olabilirmi ? Bendede eskiden gösteriyordu silip yeniden kurunca göstermemeye başladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olabilir o konuda bı bılgım yok mesaj yollıyınca bı ucret kesılıyomu pekı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)