Yaklaşık 1 ay oldu alalı elimden geldiğince ufak dokunuşlar yaptım sırada inşallah jant ve XRS body kit var aklımda buyrun nacizhane corollam .
![]()
Yaklaşık 1 ay oldu alalı elimden geldiğince ufak dokunuşlar yaptım sırada inşallah jant ve XRS body kit var aklımda buyrun nacizhane corollam .
![]()
Maşallah kazasız belasız sürüşler![]()
Maşallah gayet güzel dokunuşlar olmuş. yalnız aracı biraz düşürürseniz çok daha yakışıklı duracaktır 3.5 H&R yay olabilir bu.
birde sormak istediğim bir şey olucak; Bu araç kaç hp ve kaç tork ? ve birde 1.4 motor bu araç için az değil mi ? çekişi nasıl
Emre Kalkan
İnşallah d.can HF yle bırlıkte ınsallah ufaktan yapcaz![]()
Teşekkurler![]()
Teşekkurler.
1.4 90 HP 205 NM tork kasayı taşıyor 1. vitesi bana gore ölü gibi ama 2-3-4 ve 6. vitesi gayet iyi gibime geldi uzun yolda max speed 230 km/h yı gorduk bence gayet iyi hiç yoktan benı tatmin ediyor.![]()
Valla güzelmiş, ama 1.6 sı olsa kaçırmazdımm.. 1.4 bence küçük bu araçlara ve çok zorluyordur.
güle güle kullanın
Emre Kalkan
maşallah çok rahat arabadır![]()
Eibach 4cm güzel düşürüyor bu kasayı. Arkadaşımın aracına taktık ne fazla ne az tam ideal aile aracı için. Maşallah kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah hiç rahat bir araç değil aldanmayın bendede var
Allah kaza bela göstermesin yapılmaya çalışılan bu kasa corollaları seviyorum siyah olan stoplarını vermez mi bana:P
stoplara 0.5 numara film çekin , makyajlı stopları çok çirkin şu haliyle
piyasadaki body kiti alırsanız marşpiyeller oturmaz bu arada aklınızda olsun.
kazasız belasız, E12 yayları da aracınıza olur aklınızda olsun.
Bagaj kapagındaki nikelajdan kurtulunursa da daha hoş olur, maşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maşallah çok güzel kazasiz belasiz
Corolla için elimde ewde kenarda duran double teybim var birebir corolla için düşünürsen pm atarsin
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)