bugüne kadar gittiginiz en rahat aracınızı muayene ettirdiginiz yer neresidir? bu ayın 21'inde muayenem var.biraz tedirginim dogrusu sizin tavsiyeleriniz nelerdir![]()
bugüne kadar gittiginiz en rahat aracınızı muayene ettirdiginiz yer neresidir? bu ayın 21'inde muayenem var.biraz tedirginim dogrusu sizin tavsiyeleriniz nelerdir![]()
JoYTeaM
Sultanbeyli istasyonu.4 tane araç muayene ettirdim. Hiç bir problem çıkmadı,pek zorluk çıkarmıyorlar..
egzosdan çok ses çıkmasın filtreyi orjinal takmaya gerek olmuyor diye hatırlıyorum. esenyurtta tanıdık var bizim 200 tl alıyo ama headers cai patlak cam dahil hepsini geçiriyoama yeni operasyon yapıldı sanmıyorum artık kimsenin kolay kolay yapıcağını
silencer varsa egzosa tak onu logo iptalleri hafif kusurlu geçiyo bildiğim kadarıyla. sıkıntı olmayacaktır.
aracında sıkıntı yoksa her yerden geçer bende bu perşembe sonatayı sokucam hadımköydekine şubattada 3.20d ninki bitiyor onuda sokucam..
sıkıntıysa hepsi çıkartıyor silivride aracımı geçirmediler far ayarı bozuk diye neyseki hemen silivri tüv ün arkasında oto sanayi varda orda yaptırıp tekrar sokdum.. silivrinin artısı arkasında oto sanayi var basit şeylerde anlık çözümler bulabilirsin o sanayide.. bir artısıda fazla dolu olmuyor sıra çabuk geliyor.. ama titizler hiç öyle başdan savmalık yapmıyorlar..
beylikdüzünde yiğenimin aracı geçemedi ruhsatta araç rengi panacotta diye geçiyordu fabrika çıkışı opel o ismi koymuş araca renk olarak onlarda bu hangi renk demişler böyle olmaz demişler panacotta (gri) gibi olması lazım mış.. belli yıllarda araçlar böyle üretilmşdi ejder rengi gülkurusu gibi bunlar kalkmış artık değişmesi gerekiyormuş yiğenime bir daha ruhsat çıkarttılar..
adamınız varsa bilemem ama normal şekilde hangi tüve girerseniz girin sıkıntıysa aracınızda sıkıntı varsa çıkartıyorlar... arkadaşın dudullu tüvden kaloriferi çalışmayan elektrik donanımında sıkıntılar olan 20 yaşındaki aracını geçirdilerki ben kesin geçirmezler diyordum ama geçirdiler kaloriferin çalışmaması geçmemesine mani değilmiş çok şaşırdım zira ön cam buğu yapdığında o buğuyu çözücek tek şey kaloriferdir allah korusun o buğu kaza bile yaptırır bir arkadaşın 2 yaşındaki op orjinal a4 nü geçirmediler lastik desenleri farklı diye..
yani hiç belli olmuyor hiç bir tüvdede ben kasti kıllık yapdıklarını sanmıyorum tam aksine bizim iyiliğimiz için sorunları bize söylüyorlar bunları yaptır getir geçiriyim sende trafikde rahat et trafik canavarı olma bende görevimi yapmış olayım tarzı çalışıyorlar..
Hep hadımköyde giriyorum muayeneye
istasyon farkı yok aslında kişi farkı var
kimisi çok detaycı kimisi biraz daha genelci
ben bu iki karakterede rastladım
inşallah genelci birine denk gelirsin 5 dakkada hallalur işin
olum harun neden sıkıntı yapıyorsun senın araba tık dıye gececek buyukcekmece mımarsınana gıt orda yaparlar hacı sadece egzozu orjınal olsun bende aırbag ısıgı bıle yanıyordu sıkıntı yapmadılar lastıklere baktılar altına baktılar vs vs sonra hemen muhabbet ya kac para bu arabalarfalan fılan derken hadı hayırlı olsun dedıler sıkıntı yapma bas gıt gecersın
kavaklıya gıtt
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)