User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: İlan Sorgusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlan Sorgusu

Bu adamı tanıyan bilen varmı arkadaslar 2 gündür görüşüyoruz bana pek tekin gelmedi,kardeşim görmüş ucuz diye alalım dedi,ucuz diye de güvenemedi,adam başta sorun değil ben farları gönderirim istersen alırsın istemezsen geri gönderirsin paranı sonrada verirsin demiş şimdi de ben senin dolandırıcı olmadığını nerden bileyim diyomuş,istanbuldan arkadaşı göndercektik aldıracaktık adam teli kapadı dün akşam.

ASTRA H BODY KİT SETİ ÇOK UYGUN FİYATA... - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 67705664

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar adam dolandırıcı,ben ısı kurdum,neyini almam lazım bunu şikayet etmek ıcın.para kaptırmadım ama dolandırıcı kesinlikle baskasının canı yanmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilan numarasını alıp sahibindene şikayet edebilirsin altınada direk linki kopyalarsan ilgilenirler

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk etapta al para sorun değil dedi itimat ve güven vermek için
    şimdide parasını gönder diyor
    ha bu adam bana koşulsuz gönderiyordu demekki güvenilir neyse ben parayı göndereyim diye düşünce oluşsun diye psikolojisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk etapta al para sorun değil dedi itimat ve güven vermek için
    şimdide parasını gönder diyor
    ha bu adam bana koşulsuz gönderiyordu demekki güvenilir neyse ben parayı göndereyim diye düşünce oluşsun diye psikolojisi
    aynen bi de istanbuldaydı adam,adam öyle yapınca biz de o zaman arkadası gonderıyorum alsın dedik telefonları kapadı.sonra ben yabancı gibi irtibata geçtim istanbuldayım hemen gelip alıyorum diye,sakaryaya yerleştim diye cevap geldi.
    bence sahibindene şikayet etmek az bi yaptırım olur yokmu bunun cezası ?

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bi de istanbuldaydı adam,adam öyle yapınca biz de o zaman arkadası gonderıyorum alsın dedik telefonları kapadı.sonra ben yabancı gibi irtibata geçtim istanbuldayım hemen gelip alıyorum diye,sakaryaya yerleştim diye cevap geldi.
    bence sahibindene şikayet etmek az bi yaptırım olur yokmu bunun cezası ?
    sanmıyorum, size henüz bir zararı dokunmamış. neye dayanarak şikayet edebilirsiniz ki mahkemeye veya başka bir yere? başkalarını dolandırdığını ispat edebilirseniz o zaman olur, başka türlü olmaz gibime geliyor. ama herif bariz dolandırıcı evet, baktı sizden bişey koparamayacak, yan çizmiş hemen.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SEN DOLANDIR ONU malı göndersin kapıda ödemeli yada önce kargoyu yollasın yatırdım yatırıyorum de anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu gerçi ortada bir kargoda yoktur adi herifler
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın dolandırıcı oldugunu nezman anladınız ha paranı yolladın malı yollamadı eyvallahta ortada fol yok yumurta yok
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın dolandırıcı oldugunu nezman anladınız ha paranı yolladın malı yollamadı eyvallahta ortada fol yok yumurta yok
    mal kaptırmadımda illede kaptırmak gerekmiyor adam bariz dolandırıcı, adamın ne olduğu,ne niyette olduğu belli zaten
    dolandırıcılığa teşvik mübarek yapabilecek bi insan olsam gercekten yapardım.millete geçir dur,sahibindene şikayet etsinler tamam iş bitti ne güzel iş

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu paraya bu farı vermez zaten kimse.. bence de sakatlık var zaten yok şuraya yerleştim buraya gittim ayakları da yapıyomuş ki kesin var bi iş.. ama bi yaptırım şansın olmaz ne yazık ki.. uyanık olup kendini kurtarmaya bakıcaksın işte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu paraya bu farı vermez zaten kimse.. bence de sakatlık var zaten yok şuraya yerleştim buraya gittim ayakları da yapıyomuş ki kesin var bi iş.. ama bi yaptırım şansın olmaz ne yazık ki.. uyanık olup kendini kurtarmaya bakıcaksın işte..
    bu adam kesin baskalarını dolandıracak,ben bunu buluyorum ama adama bişey yapılmıyor böyle hukukun ben ,herkes sucu ispatlanana kadar masum tabi adam bi türlü malı göndermeye yanasmıyor ptt anlasmalı hizmeti var mal geldiğinde kuryeye ödüyorsun adama gidiyor direk,ona da gelmiyor zaten 200 e veriyorum malı kargolardamı süründüreyim diyor,anlamadın heralde dedim mal ortada kalmıyor filan.camura yattı 300 de versen sana mal yok ıvır zıvır ,şikayet ettim ama ne olacak bilmiyorum.
    arkadas sözde insaat işiyle ugrasıyor ,3-5 tane ilanı var farklı aracların hepsi de,bulusalım diyoruz ,sabah 6 da işe gidip aksam 9 da evde oluyormus bahanesi cok hangi birini saysam..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)