Maşallah rengi süper. Fakat orjinal farları daha iyi durmaz mıydı diye düşündüm bir an![]()
abarrowwwwww nettin sen boyle kaan abi, saman altindan su yurutmek buna denir
Abi hayirli olsun cok begendim spoon sarisi teg'ini, demekki gizli proje buydu; masallah gule gule kullan abicim.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Böyle de harika bir duruşu var. Kıskandırıyor ilk başta insanı neden bende yok diye çamura yatmak farz böyle durumlardaAllah kaza bela vermesin.
İnsan birşeye nasıl alıştıysa öyle daha hoş görünüyor gözüne. Bende integraları hep orjinal farlı görünce ondan böyle birşey dedim ama baktıkça hoş duruyor. Eee bu halde kalmayacak sanırım bu makine. Planları da öğrenebilir miyiz?
![]()
maşallah renk güzel.. güzel bir jant ve far deişimi ile daha hoş durur kanaatindeyim..
Asıl sancı uyandığında..
sarı olsun 3 kuruş fazla olsun..
bütün hondalara yakışan bir renk..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Tşk ederim arkadaşlar..Belki değiştiririm farları bahara belli olmaz![]()
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
boyatırken aklımdaki renklerden biriydi....maşallah...ama bu renk fotoğraf makinalarının bile kolay pozlayamadığı bir renk...gerçeği fotoğraftakinden daha canlı duruyor bildiğim kadarıyla....
iyi günlerde kullanın....
güzel bi cila, alperx nickli üyenin sattığı siyah orjınal 16" ultraleggeralar ve bahsi geçen siyah zemin farlar sonra yemede yanında yat cinsinden olacaktır. Maşallah
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)