Arkadaşlar fiesta aracıma oto teyp alıcam fakat bütçe 150 tl.. istediğim özellikler usb/cd/mp3/radyo/aux/wma/wav tavsiyelernizi bekliyorum...
Arkadaşlar fiesta aracıma oto teyp alıcam fakat bütçe 150 tl.. istediğim özellikler usb/cd/mp3/radyo/aux/wma/wav tavsiyelernizi bekliyorum...
150 liraya sıfır kalitesiz içn malı ürün alıcağıma ikinci el bi pioneer sony alpine bakardım yerinizde olsam.
Kenwood teyp. sahibinden.com'da - 62656406
düz 100lira'ya verebilirim. Usb girişi yok sadece.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
arkadaşlar peki düzgün birşey alalım dersek verdiğim özelliklerde ürünün fiyatı ne kadar olur?
180 - 200 lira civarına 2350 alabilirsin, incele istersen. Dediğin özellikler mevcut ama 150 liraya sıfır olarak o özelliklerde düzgün bir cihaz yok sanırım.
Custom Electronic Projects
hocam peki kaliteli bir ürün mü ses falan nasıldır? aracın kendi kolanlarını kullanıcam
Kenwood 4047 um işinizi görecektir.Ben geçen sene 300 tl almıştım,Şuan yanlış değilsem 250 tl garantili.
pioneerın sonu 50 olan serilerinı alabılırsın ozellıkte var sadece rds yok oda zaten gerekte yok pek.daha önce 3150 kullandım memnun kalmıştım.zaten paso usb kullanıyordum
Tavsiyem arkadaşların belirttiği gibi biraz daha çıkıpta kaliteli bir marka almanızdır.
İnanın kullanınca anlarsınız kalitesini. Pioneer'in 50 ile biten modelleri spot geliyor. Yani distribütör getirmiyor ama fiyatlarııda çok iyi.
Pioneer-Sony-JVC-Kenwood vs alabilirseniz iyi olur
tavsiyeleriniz için cok tesekkür ederim arkadaşlar
hepsiburada.com'da Pioneer 2300UB modeli var spot ürün değil orijinal üründür.. kendi yakınımı birde arkadaşıma aldım 2 adet.
şarkı geçişleri çok güzel kullanımı kolay USB var bi adet amfi çıkışı mevcut normal giriş seviyesi bi ürün en mantıklısı bu olur bence 2yıl garantisi var
(sonu 50 ile biten Pioneer ürünlerinde garanti yok )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)