Forza Motorsport 4 - Honda Civic EK Type R Vtec Crossover - YouTube
Gayet iyi olmuş.
Forza Motorsport 4 - Honda Civic EK Type R Vtec Crossover - YouTube
Gayet iyi olmuş.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Beğenmedim hiç. Grafik ve ses olarak GT5 den bir artısı yok. GT5 de kadran daha gerçekçi ve VTEC açtığını anlayacapınız kadar devirlenmesi farklı.
Gt-5 Forza-4'e göre daha özensiz ve grafik bakımından zayıf kaçıyor kanımca.Konsol için en iyisi Forza-4.Ayrıca bilgisayardan bu tip bir oyun oynamak isterseniz Test Drive Unlimited 1-2'yi deneyin derim.Aralardan kaçmak için oyun ararsanız 3dinstructor 2'yi öneririm.
Civic ek9 type R da iç kısım var. ve forzadan iyi. Sesler konusunda kısmen haklısın ama devirlenmeyi iyi yansıtmışlar ses ve fizik olarak.
Yinede GT5 daha iyi olması lazımdı.
Benim için GT% in en büyük eksi yanı araçların olduğundan daha kötü performans göstermesi.
Mesela EK8 type R ile gerçekte 160 ile girdiğin viraja oyunda 120 ile giremiyorsun. spro amortisör ve yumuşak lastik olmadan aynı performansı alamıyoruz.
Ayrıca araçların top speedleri de düşük. Bunun haricinde oyun kazu amcanın dediği gibi araba kütüphanesi. bazen yolda gördüğüm arabaları merak edip oyunda alıyorum bir deneme yapıyorum. Forza hiç oynamadım fizikleri hakkında fikrim yok. Ancak youtube da göründüğü kadar %100 simülasyon değil. ( aslında Gt5 bile değil)
cok güzel vtec acıyor ya , ek ' da temizmiş![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
forza cok basarılı cumartesı aksamıı arkadasın evınde oynadık bır duru arac var goruntu ses grafık cok basarılı herkeze tasıye ederım bende alıcam bu gıdıste![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Sesler iyi. GT5 bir sürü güncellemeye rağmen bu şekilde gerçekçi değil. Hatta bugün bile sesleri de içeren güncelleme çıktı.
Ancak görüntü olarak GT5 daha iyi geldi bana.
Neyse ben konuya fazla müdahil olmak istemiyorum. Herkesin beğendiği kendine![]()
Adamlar hala Güncelleme çekiyor oyunu düzeltmek içinGüzeeeeeeeeeeeeel
Oyunlar içinde SESte Forza' nın üzerine tanımam hiç bi konuda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)