Honda CRX 1.6i-16V 1990 Model 7.200 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 65105274
İlandaki araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Honda CRX 1.6i-16V 1990 Model 7.200 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 65105274
İlandaki araç hakkında bilgisi olan varmı ?
sunroof yok gibi, yan çıtalar iptal vs hiç beğenmedim içime sinmedi kısaca.
sanruff yok bunda komple kapatılmıs bır ara bızım buralarda gezıyordu satılıktı nıyetlenmıstım ama yakından gormedım o zamanda ılanı vardı ılanında yenı boya ve yenı motor yazıyordu kım yaptı bılmıyourm ama baska araclaraa baksan daha saglıklıı olur
edit: bende boyle bır arac aldım nerden baksan 10 bın harcarsın adam akıllıı yurumesı ıcın 20 yasında araclar .....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Teşekür ederim bilgileriniz için kendime almıyorum zaten arkadaşım sormamı rica etti bende sordum tekrar teşekürler
10 bının uzerıne daha duzgun bır arac alabılır
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
O paralara işiniz zor ama imkansız degil artık rexler iyice ayıklandı çöpler zaten ortada adam gibi olanlar satılık değil. Allah yardımcınız olsun..
proje arabası olur, proje arabası olacaksa da bu paraya olmaz, yarı fiyatı olacakki harcanacaklar batmasın![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
ya bütün arabalar toplanır sorun değil ben 2001 de aldım crx i 1 kez boya 2 kez motor yaptırdım , şu an yine 1 adet motor 1 adetde boya istiyorUğraşırsın yani yoksa şahin dogan parasına alıyorsun.Bişey değil 6-7 bin. Ama biraz daha biriktirse cok daha az masraf yapıcak bir crx alır.Masrafsız crx olmaz zaten.
birisi crx'le uğraşmak mı dedi
(la crx club çetesi toplaşmayın auhauahauhauah)
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)