Evet arkadaşlar her yeni Offroad organizasyonumuzda biraz daha tecrübe ediniyoruz. araçlarımızı tanıyor daha da cesaretleniyoruz. İlk organizasyonda 10 santim kumdan geçince sevindirik olan ekip arkadaşlarımız artık aşağıdaki manzaralara alışık hale geldiler;
Bu sefer ki organizasyonumuzu tamamen çamur üzerine kurguluyoruzRiva' nın Ormanlarının içinde çamur dolu yerler var ve bu orman yolları Çekmeköydeki gibi dar değil. Dolayısı ile araçlarımızı çizme riskimiz bu sefer yok.
Yaklaşık 3-4 gündür de güzel yağmur yağıyor. Cumartesiye kadar da yağmaya devam edecek. Yani toprak yağmura doyduBiz de çamura doyacağız
Buluşma Tarihi: 25 Aralık Pazar
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma Yeri: Acıbadem Mc Donalds
Gidilecek Parkur: Riva Ormanları. Buluşma noktasına yaklaşık 45 dakikalık mesafede parkura ulaşmış olacağız. Bu yağmurlarla birlikte parkur bol çamurlu bir parkur olacak.
Ekipman: Çizme veya Bot + Eldiven + Çeki Halatı (olmasa da olur bizde var) + 4 adet Telsiz ben getiriyorum
Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde hızlıca halledeceğiz.
Arkadaşlar katılacak araçların lastikleri kabak ise gelmemelerini tavsiye ederim. Aksi takdirde bütün offroad boyunca her parkurda kalırlar onları bütün gün çekmek zorunda kalırız. O nedenle en azından araçlarınızda kar lastiği olsun. Ama yok illa ben normal lastiğimle de olsa gelmek istiyorum aracımın performansını görmek istiyorum diyorsanız başımızın üstünde yeriniz var
Lütfen kesin katılacak olanlar isimlerini listeye eklesinler;
En Güncel Liste;
- BoraRS Bora & Co-Pilot Kuzen Dinçer - Kia Sorento
- Redbull Engin & Co-Pilot Sword Murat - Range Rover V8
- Ramazan & Co-Pilot Köksal - Suzuki Vitara (Vinçli)
- Mehmet & Co-Pilot - Land Rover Discovery V8
- Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (Vinçli)
- Ardacar Arda & Co-Pilot Çılgın Batu - Mitsubishi Lö 200
- Emre YEŞİL & Co-Pilot FRK - Land Rover FreelanderII 2.2 TD4