İndirimli fiyatlar üzerinden %8 indirim yapıyorlarmış
Grupanya! - FULL'de 400 TL değerinde akaryakıt indirimi 110 TL'ye! 2012 yılı boyunca tüm akaryakıt alımlarınızda FULL'ün her zaman %7
İndirimli fiyatlar üzerinden %8 indirim yapıyorlarmış
Grupanya! - FULL'de 400 TL değerinde akaryakıt indirimi 110 TL'ye! 2012 yılı boyunca tüm akaryakıt alımlarınızda FULL'ün her zaman %7
özgür sanki 5binlik alısveriste yansıtıcaz gibi yorumladım ben.
ve tavsiye etmiyorm gencler![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Anında indirim uygulanıcak yazıyor.
5000TL'lik alım limit muhtemeln , 5binTL'lik yakıt aldın mı bitiyor indirim herhalde
yaw abicim okusanıza , benmi yapıyorum kampanyayıyada arayın sorun almayı düşünen varsa
Bu fırsat ile 1 YIL boyunca 5.000 TL'ye kadar akaryakıt alımlarınızda, FULL istasyonlarındaki indirimli fiyatlar üzerinden ekstra net %8 anında indirim uygulanacaktır. Yandaki hesap makinasını kullanarak FULL indirimleri ile beraber kartınızın size sağlayacağı toplam indirimi hesaplayabilirsiniz.
110 lirayı kafadan bağlamak mantıklı mı acep?
pek mantıklı gelmedi bana...
şimdi ankarada mazot fiyatı Full'de 3,66 TL..
3,66 x 0,08 = 0,29 TL / lt yani her litre mazot başına 0,29 TL extra indirimli..
110 / 0,29 = 379 litre mazot
380'inci litreden itibaren litre başına 0,29 TL indirim cebimize girecek.. 380 / 60 = 6 depo
çok gezenler için mantıklı...
normalde full'de %7 indirim yok mu? %7 indirim üzerine %8 indirim diyor
totalde %15 indirim o zaman
ranthor arada öğren![]()
yani kabaca 7 tam depo yakıtı bitirdikten sonra kar etmeye başlayacaksınız.. 7 depoya kadar kafadan verdiğiniz 110 liradan gidecek...
Fulldeki %7 nin kandırmaca olduğunu biliyoruz dimitüm akaryakıtlarda totalde 7 indirim var atıyorum benzinde 3 indirim gazda 5 indirim falan gibi. Ben böyle biliyorum yani.
Finansbankın kredi kartında bi olay var fix %5 akaryakıt indirimi, babamın kartla alıyorum benzini hep. Fulle de sınırlı kalmıyosun finansbank posu olan her benzincide geçerli.
Arkadaşlar orada tablo var zaten. Fullun kendi indirimini es geçin, extra indirimi için bu parayı ödüosun. O extra indirim 110 tl yi nezaman geçer ona bakın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Full için süper bir pzarlama taktiği..
Müşteri kara geçeceğim diye ha bire full den akaryakıt alması gerek.
Müşteriyi bağlıyorlar direkt.
Ha şöyle olsa, sadece full de geçen bonus/chippara vs gibi kontur dolu bir fullkart verseler,
400 liralık da yüklemiş olsalar, benzin alıp adamların verdiği bu karttan çektirsem o zaman tamam.. 100 tl bağlanır.
ama şu halde bana çok hitap etmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)