ocak sonu yapılacak olan nişanım için fotoğraf çekilecek kapalı ve açık olarak mekan önerilerinize ihtiyacım war.
teşekürler techturkey![]()
ocak sonu yapılacak olan nişanım için fotoğraf çekilecek kapalı ve açık olarak mekan önerilerinize ihtiyacım war.
teşekürler techturkey![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Hava yağışlı olmazsa Swiss Otel'in bahçesi süper olur![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
allah kolaylık versin ceco. eğer hava güzel olursa nişan nerede olacak bilmiyorz ama florya sosyal tesislerde deniz manzaralı fotolar cıkabilr
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Cecooo rahmi koc muzesi var kanka
Haftasonu 400lira istiolar![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
ben düğünümde hidiv kasrında çektirdim.
gayet güzel fotoğraflarımız oldu. tavsiye ederim.
hem bahçede hemde kasrın içinde...
ceco aslında böyle güzel bi galeri bulunsa nişan için sanki hoş olurferrariler lambolar
arka fonda yada xx marka güzel araçalrın oldugu bi galeri hem kapalı oldugundan hava muhalefetinden etkilenmezsiniz.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kalamış fenerbahce parkında çok rastlıyorum evlilik için foto çekiyolar orda çekebilirsiniz ama bunun için izin fln almanız gerekiyormuş galiba ama mekan olarakta güzel bence..
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
Aslında sana tek yer öneririm Beykoz Hidiv Kasrı ama hava nasıl olur bilmem.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)