Kocaman maşallah.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Jant seciminiz çok iyi. Arabaya da denebilicek olumsuz bi yorum bulamadım.![]()
Allah kaza bela vermesin
Emrah kardeşime teşekkür ediyorum...
çekimlerde olumsuzluklar oldu
1. olarak geçtiğimiz cuma günü çekimler için arabayı yıkamaya ve cilaya verdim fakat almaya giderken yağmur başladı mecbur kaldık yıkamanın otoparkında çekmeye.
2. olarak çekimler esnasında 5-6 kareden sonra flaş birden boom diye bir ses çıkarttı ve bozuldu bu yüzden çok iyi kareler çekemedik yer darlığından dolayı ve flaşın azizliğine uğramamızdan dolayı...ama bir iki fotoğraf elimde mevcut şimdi atıcam arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim...
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim .
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
aracın içinede bıraz gorsel acıdan farklılıkalr yaratabılırsınız kazasız belasız
www.honda-tech.com
haklısınız proje tam manasıyla tamamlanmış değil şuan dışı ile ilgilide projem devam ediyor ***** yazın soktuk kışın çıktı araba tamamlayamadık....ama inşallah noktası virgülüne daha fazla göze hitap edecek şekilde yapacağımız düzenlemeler vardır....lakin bu kez anlamayacağım Eg severlere sürpriz olacak![]()
maşallahı var fotolar gerçeği yansıtmasada
allah kaza bela vermesn cok güzel fotoları hak ediyor mahrum bırakmayın.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aynen kardeşim hatırlarsan buluşmaya gelecektim ogün çekildi fotolar yağmurun ve makinenin azizliğine uğradık...sonradan eklediğim fotolar araba ilk çıktığı zamanlar çektiğimiz fotolar onlarıda daha önceden beğenmediğimiz için koymadık ama onlar sonradan çektiklerimizden daha ii geldi gözüme şimdi ekledim...daha bitmedi bakalım şu sadelikten bi kurtulalım daha çok beğeneceğinizden eminim....arabayı tam manasıyla yapamadık çünkü 3-4 parça malzemem USA de kaldı gönderemediler kimisini kargo kabul etmedi kimisi çok uçuk rakamlara denk geldi....arkadaşım gidecek bu sıralar USA e....kendisi kılıfına uydurup gönderecek ve daha önce sipariş ettiğimiz parçalara çok daha çılgınları eklendi bu sefer kafaya koydum USA da resimlenen araçlar gibi görünmeli sadelikten biraz dışarı taşıcaz ama olsun![]()
Sayın kenan öter bende contayı cizip yenı flashlarımın ve tetikleyicilerimin siparişini verdim artık istedigimiz pozları alacaz inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)