Merhaba abilerim çok karma karışık bir durumdayım napıcağımı şaşırdım yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen yazın Şuan ki okuduğum otomotiv(2 yıllık) derslerin %70 i sayısal ve hiçbirşey anlamıyorum sayısalım yok ,ailem bu sene tayinci benim ilk senem geçiş yapmam için Kocaeliye ortalama yüksek olması gerekiyor ama derslerim hiç iyi değil.
E burda kalmak istemiyorum suan bırakıp yeniden sınava girip 200 falan alsam pek birşey beklemiyorum öyle yapayım diyorum kocaeliden okulları yazayım diyorum ama yeni ortam falan herseye bastan basla bir yandanda Hondada çalışayım diyorum en az 800 tl sigorta+prim bu maas sabahın köründe gıdıcem aksam 4-5 gbı cıkcam satış sorumlusu ya da sigorta yerınde olcam bunun bır heycanı ıcımın br garıp olması ınsanlarla ıletısmde olucaksn sureklı bır sorumluluk haziran gibide gideyim bende diyorum en azından yapmak istediğim şeyleri alacagım maaşla yerıne getireyim diyorum
Diğeride öglene kadar yatıp en az 3 gbı okula gitmek aksam cıkmak gezıp tozp para yemek çevren çok geniş her türlü ortamın var sevenın var ve aılen hazıran gbı gıdıyor araba kaynagında kesiliyor orduevınde kalıcaksın aılen yok kafan kulagın rahat bır sene daha dayan devam et bıtır git ? Yalnız çok sıkıcı bır yer hıc bır eglence aktıvıte yok bunalıyosun 6 senedır burdasın İzmirden geldin bura seni kastı kurtulmak istiyosun ama bir daha gittiğinde okul hayatın bitecekmiş gibi duruyor
Çok ikilemdeyim karar veremiyorum kafam allak bullak siz nappardınız![]()
![]()