EBRAHIMKANOO 10.5 SUPRA RUNS 6.46 @ 347 KM/H ( 215.9 MPH ) QUICKEST AND FASTEST SUPRA IN THE WORLD , BUILT BY TITAN MOTORSPORTS , TUNED BY SHANE T AND ERIC LUZINSKY , DRIVEN BY GARRY WHITE..
EBRAHIMKANOO 10.5 SUPRA RUNS 6.46 @ 347 KM/H ( 215.9 MPH ) QUICKEST AND FASTEST SUPRA IN THE WORLD , BUILT BY TITAN MOTORSPORTS , TUNED BY SHANE T AND ERIC LUZINSKY , DRIVEN BY GARRY WHITE..
oyunda bıle 7.38 gordum ama bu dahada fena gıdıyor
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
sarmayınca zevki çıkıyormu beh![]()
yok artık bunu doğuran hemşirenin genital organı!
aman yarabbım buna sevinilmez bile şaşırmaktan![]()
şaşırma nidaları vs tamam dasupranın en güzel yanı ne yaparsan yap dipgazda hep cok benzer sesler cıkıyor ya
bayılıyom ona ben ya
![]()
yuh arkadaş biz 10 sn lik arabaya bile neler diyoruz adamlar neler yapıyor..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Can tatlı, o tabutun içine girmek istemez herkes. hele o kadar paran varsa. kimi becermeyi sever kimi izlemeyi ((:
bu arada 6 küsü saniyede 345kmh a çıkmak herkesin kaldırabileceği bi G deil
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Arap sırf bu h.yara uyuz olduğumdan girdim baktım Ebrahim Kanoo grup diye toyota lexus satan bir servis ağı var bahrainde para gani garajı zaten allah derim, Adamda birde turuncu takıntısı var fena halde. Ver titan motors'a parayı o yapsın sana getirsin o ne güzel iş.
mükemmel bi araç bunun gibi bi kaç tane daha supra var adamda,özellikle turuncu titan motorsportun yaptığı mükemmel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)