GÜNCEL RESİMLER 14. SAYFADADIR..
VİDEO 19.SAYFADADIR
Öncelikle burda açtığım araç arama konularından bıkan,ulan bu yinemi araba arıyo diyen arkadaşlarımdan ziyadesiyle özür dilerim
gercekten pislik bir huyum olduğunun farkındayım..boyalı yada kazalı arac almak ıstemıyorum..hani ne biliym içime sinmiyo abi iştesoğuyorum,aman bişey olucakmı diye endişeleniyorum falan filan derken geç olsunda aman içime sinen olsun diye ısrar ediyorum..ee buda sizi yormama sebep oluyo,hakkınızı helal edin dostlarım
Sitemiz gercekten cok güzel biryer..çok yardım sever insan var..hani bı çıkarları oldugundan falanda değil,''aha işte insanlık ölmedi biz burdayız lan'' dercesine yardımlarını eksik etmediler,sürekli bana,plaka ve gördükleri araçları haber verdiler..
Allah c.c sizlerden razı olsun dostlarım..
Sekolive,zekky,kaan,sizlere ayrıca tesekkur ederim arkadaşlar..özellıkle serkanım sana..bıkmadan usanmadan her aracı bana mesaj cektın yolda durdurmaya calıstın..saol varol kardesim..isim olarak tek tek saymıcam,yardımını eksik etmeyen tüm dostlarımdan Allah c.c razı olsun gani gani..
Gelelim aracın hikayesine
--Araç 2005 model,2008 trafıge çıkışlı,bütün ithalat belgeri tam ve eksiksiz,kazasız,inanması güç boyasız, Z51 paket lemans mavi,manuel vites bir araç..
Z51 paketin artıları nelerdir? diğer corvettelerden farkı nedir?
--z51 paket corvettenin daha cok pıst için hazırladıgı özel bir seridir,artı olarak aracın ;daha iyi fren sistemi,daha iyi soğutma sistemi,daha iyi süspansiyon sitemi,3.42 diffransiyel bulunması ve tabiki bırde manuel oluşu diğer corvettelerden ayıran özellikleri arasında..
ARAÇ ÜZERİNDEKİ EXTRALAR;
-Vararam air intake kit
-headers dahil komple borla egsoz kit
-yazılım
-iyi derecede hazırlanmış müzik tesisatı (focal)
Evet dostlarım kısaca aracı anlatmaya çalıştım sizlere,resimler herzamanki gibi iğrenç ve bana has !!Rabbim sizlere çok çok daha iyilerini nasip eder inşallah..Mübarek ağzınızdan,gönlünüzden bir maşallah'ı esirgemesseniz çok bahtiyar olurum..
NOT:aracın plakaları değişmiştir 59 değil artık 34..fırsatım olmadı daha plakaları takmaya
Allah c.c tabanımızı düz bastırsın,rabbim bizleri kazadan beladan korusun..(AMİN)
yeni ve daha kalite resimler gelicek inşallah ayak üstü çekilen resimlerini koyım şimdilik
![]()