Arkadaşlar bu typer lardan birini almayı düşünüyoruz.Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Araca bakmak için tıklaman yeterli.
Buda diğer araç.
Arkadaşlar bu typer lardan birini almayı düşünüyoruz.Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Araca bakmak için tıklaman yeterli.
Buda diğer araç.
TeamPASAOGLU
İzmir Yetkili Bayii
forumu aratarsın eğer aradığın araba hakkında 10 sayfa yazı bulursun kimin olduğunu bilmedende bi arabayı alamazsın özel merak ettiğin bişi varsa PM atarsın muhtemelende bu konu birazdan silinir...
ARAMA butonu kullanın...
imza...
Her konuyu silen yönetici arkadaşlar bu konuyu da lütfen silelim..birşey sormakta artık hata bu anlaşıldı..
TeamPASAOGLU
İzmir Yetkili Bayii
eb güzel arabadır. alınabilir tayyarlar listemde hala mevcut fabrika cıkıs mugen donanımlıdır. yürürüde gayet saglıklı. videolar bölümüne bakarsan gideriyle ilgili konular mevcut.
kimse ona ters bişi söylemedi arac benim dedim bilgi istiyosa pm atar numara ister zaten forumdada herzamn görüyoruz typer sorusu acıınca s2000 acınca silinio cünki bugibi yoğun sorgulamalar tek başlık altında gidio...
Parası var araştırıo diosunya parayla alınıp satılan seyler teneke parçaları kişiler diyaloklarıyla birbirine güven ve hoş görü verio Faruk abide aracın benden 2 önceki sahibidir...
imza...
bulut arkadaşın yaklaşımı ters![]()
Konunun silinmesini istiyorum bu kadar uzatılmasın vaz gectikk teşekkürler bu kadar iyilik için..
TeamPASAOGLU
İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)