Merhabalar şanssız şekilde cuma sabah 7.30 gibi Ankara'da oturanlar bilirler Turan Güneş bulvarının alt kısımındaki ışıklardan sarıda geçmek zorunda kaldım.Durabileceğim bi mesafede değildim Kameralar çekmiş midir ? Ceza yer miyim?
Merhabalar şanssız şekilde cuma sabah 7.30 gibi Ankara'da oturanlar bilirler Turan Güneş bulvarının alt kısımındaki ışıklardan sarıda geçmek zorunda kaldım.Durabileceğim bi mesafede değildim Kameralar çekmiş midir ? Ceza yer miyim?
gol olur.
önce kendinizi tanıtız.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
ben gecen hafta ankaraya geldıgımde defalarca öndeki çekiciyi kaybetmemek için sarıda ve kırmızıda gectımaslında bende cok merak edıyorum bana bişey gelmezse size gelmez
![]()
Sarı ışıkta geçince ceza yok. Bildigim kadarıyla
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
gelmez %90 kesin sarıda geçdiysen.. çünkü trafik yasalarına göre sarıda geçebiliyorsun..
seni fotoğrafladığı an ışık sarıysa zaten o cezayı kesen memur suç işlemiş olur.. ama kırmızı ise yersin cezayı benim arkadaşımda senin gibi sarıdan kırmıza tam dönerken mili saniyelik bir alanda geçmiş o geçerken gördüğü sarı ama arabanın gövdesi geçerken ışık kırmızıya dönmüş haliyle yedi cezayı..
bende bir hatırlatma yapıyım emniyet şeridinden gitmeyin arkadaşlar çoğu yerlere kameralar saklamışlar geceleri patır patır flaş patlatıyor kameralar..
simon bolivarda gecmek gafletinde bulundum eve 140tl fotografli ceza geldi,
cok guzel oldu![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
şöyle bi şey olmuş olabilir arabanın arka kısmı geçerken kırmızıya dönmüş olabılır ışık umarım ceza yememışımdır.
sarıda geçmen önemli değil eğer kırmızı yandığında kameranın çekim alanı içerisindeysen büyük ihtimalle ceza gelir![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
yazmıyor sarıda defalarca geçtim![]()
Çorlu daki bir ışıkta sarıdayken geçtim ama 3 sene sonra katlamalı olarak geldi ceza![]()
Fusion35 ------> OnurD.
karayollarının sitesinden bakabilirsin online sistemlerine bağlı arasıra her kez sorgulamalı bence belli olmuyor çünkü her ceza kesilemeye biliyor.. böyle 1 yıl sonra bile gelebiliyor.
http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx
istanbullular ara sıra ispark cezası yemişmişiniz onuda sorgulayın
http://www.ispark.com.tr/List/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)