Bu hafta kısmetse deneyecegim selçuk ile sizlerede sormak istedim araçları bilenler olarak sonuç ne olur ?
Gti chip Filtre timing egzoz
Rs Filtre egzoz port polis
Bu arada teke tek deneyeceğiz![]()
Bu hafta kısmetse deneyecegim selçuk ile sizlerede sormak istedim araçları bilenler olarak sonuç ne olur ?
Gti chip Filtre timing egzoz
Rs Filtre egzoz port polis
Bu arada teke tek deneyeceğiz![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
RS zorlanmadan geçer...
abi 106 bu speclerde gecemez kesinlikle bir şeyler daha olması lazım vericeği bu speclerde 140 sağlıklı bir arabanın doğrumu??
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Net bir yorum olmuş sağol
Valla beni çok şaşırtdı araba bakalım selçuk da şaşıracakmı
Valla dyno ölçümü yaptırmadım ben gidişine göre selçuk ile denediğim zaman sonucu görecegim.Hem çok fazla doldurmayada gerek yok YJ geçiyorsa selçuk u bende yanında giderim diye düşünüyorum
Zaten egz takanlara şaşırıyorum ne gerek var aynı speclerle YJ kafa burun gidiyor bu dünyada araba yükleyen herkez deliKapak taşlama bitti gitti
![]()
![]()
Böyle bir konu czt ile açmıştım bayagı bir iddalı olmuştu sonuçda güzel olmuştu donları gösteremedik ama olsun düşünmesi bile ürkütücü
evet selçuk çok iyi bir pilot
Rahat olunca sinirleniyorum rahat geçmemesi lazım DD yi![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Ya gti gitmesi gerektiğinden farklı giderse ?
sen bari gti diyeydin nasıl gti cısın sen ?![]()
Onurum bi deneyemedim seninle ona yanıyorum![]()
Onu takıncada geçememişlerdi selçuk kardeşimi onun için gerek yok böyle kamikaze daha iyi olur .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Erkan geldiginde czt ye bir saplayalımda öyle git![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yj dediğin senin eski arabamı abi??pt 51 mi veya ölebi egz olduğunu biliyorum onun..yj selçuk geçtim dcemişti ahmette bana selçuk geçti dedi ama?
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)