gsi arka tampondayken bırakıyor video sonunda
1 kişi fazlayım...
http://www.youtube.com/watch?v=OyoDgwBhwnk
gsı ın gidişi oldukça ıyı ve bakımlı![]()
gsi arka tampondayken bırakıyor video sonunda
1 kişi fazlayım...
http://www.youtube.com/watch?v=OyoDgwBhwnk
gsı ın gidişi oldukça ıyı ve bakımlı![]()
Aracların İkiside stock galiba?..İstanbul'a yolun duserse '94 SFI(ne500)'la ufak bi deneme yaparız=)
masallah,Opel motor modifiyesi konusunda parca veya bilgi v.s gerekirse elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
tolga neler var bu aracta.. bugun f20 sanzımanlı bi cdx duydum omukı??
neler var ılave?
valla benım 7 .25 sn ölesıne bı kalkısla
gsı 96 model sfi120 bınde headrs egsoz var, bendede egsoz var
bide regulator tabe
ahmetbaha-drs
ne 500lede denerıs boş olmasın derecelıye kadar denerım![]()
NE500' dolu-bos farketmiyo her sartta yuruyo,emekli efsaneki suan chip,kat.iptal,Lex son susturucu,kapak dısında hic bisey yok uzerinde.yolun duserse ayarlarız bikac gsi deneriz
+dedigim gibi parca v.s lazım olursa yardımcı olurum.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yarın bi bakıyım ben egzantiriklere,bulunabilir..chip,lexmaul susturucular v.s gerekirse onlarıda bi sekilde getiririz=)
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
çipte wımmer dusunuodum ama bakarıs daha ona
öncelık 3.0 egzantrıklerı.. ebayde var ama yollamıolar şimdilik turkıyeye![]()
araç 99 vectra gt 2 yıl oldu satalı. arabada özel yazılım beyin vardı orjinal gt lerin beyinlerine müdale edemiyorsun o yüzden ayrı almıştım komple supersprint benzin regülatörü sami abinin prt polish emme manifoldu işlemi ve custom filtre kiti yapmıştık splitfire kasmnak filan vardı. senin aracın çok güzel ama en önemli sorunu şanzuman oranları çok yanlış oranları iyi olsa çok iyi verim alırsın. dynoda 183 hp 208 nm tork çıkmıştı ve 6 yıl boyunca bir çok arabayla denedim gsi da dahil belki 6 7 tane içinde çok iyi gidenleri de vardı ama 200 den sonra geçmediğim olmadı aracı güçlendirmek yerine şanzuman oranlarını düzeltme imkanın olsa ve yağ soğutucuyu dışarı alabilirsen çok verim elde edersin.
183 hp mukemmel rakam o işlemler içinztn gidişindende belliymiş
şanz dan çok kaybettiği doğru, ztn vites sonlarında baya ıyı cupra r la mesela çok yakın...
uygun son dişli bakıorum ama işimiz zor uymuo hiçbiri.... calıbranın 6 ılerısını getırtmek lazım oda çok para gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)