Arkadaşlar denizlide öğrenciyim biriktirdiğim parayla 131 fln o tarz bir araba alıym hiç değilse okula gider sağa sola giderim diyerek bi tane 131 almak için adamla anlaştık.Yanlız 2bin tlyi verdim kalan 500 ise vade yaptırdık galeri de alım satım sözleşmesi yaptık kalan 500 ü de verdiğim de satışı yapacaktık üstüme alacaktım aracı aracı aldım 1 hafta kadar kullandım nese bi gün aradı dediki onur kardeşim işte kendini de o kadar iyi sattı ki şerefsiz kardeşimsin falan filan bilmem ne bi sıkıntın olursa gel hiç çekinme fln neyse onur kardeşim bana 2 saatliğine arabayı verirmisin nişana gideceğim diyerek aldı daha sonra aradım telefonu fln kapamış daha sonra telefonu açtı her aradğımda ise yarın getircem şu gün getirecem diyerek uzattı ben kendisini mahkemeye vereceğimi söylediğimde biraz tutuştu paranı yarın veriyorum diyerek salladı.ertesi gün parayı almaya gittim sanayi de dükkanı vardı sonradan öğrendiğim kadarıyla adam da her ayak dalavere pavyon esrar kadın ticareti gibi ayaklar olduğunu öğrendik o yüzden 6 kişi gitdik dükkanına dükkanı devretmiş şerefsiz başkasına neyse o sırada da ondan daha büyük 3 tane 30 40 yaşlarına bu arabayı aldığım şerefsizle bağlantı halindeler pisko tipler geldiler işte sizi buraya gömerim fln polise gitsenizde şöyle olur böyle olur ahkam kesti siz siz olun kimseye güvenmeyin memleket şerefsiz dolmuş.