öncelikle siz değerli velilere ve sizin kadar değerli olmayan öğrencilere ....dur lan bu değildi yok yanlış oldu..
şaka bir yana neden araba deneniyor...her videoda olay hep aynı laflar...
orn:
benım devrim değildi..
ben uzunda yürüyemem.
çok sardım
hiç sarmıyosun
debriyaj nanay
kanadım var arabayı kesıyor
vites atamadım ıvır zıvır....
her derde derman techturkey bu işide bi çözüm bulsun...standartlaştıralım şu işi ki yaotıgınız seyın bı anlamı olsun...
ha eğer diyorsanız ben sadece ego için yaşarım araba geçince evdeki performansım artıyor...daha yakışıklı oluyorum..o zaman önerim sağlam bi psikolog olucak...
bu egolar yüzündne iki araba yanyana gelemez oldu geldimi de olay oldu...yakında millet birbirini bıçaklayacak...
eee yani ne diyon la koduum diyenlere...
bence arabadeneme şu şekilde yapılmalı..
*once adam gibi bir sıfırdan kalkılmalı...(ama benim arabam onden ceker 1000hp!!! e dort ceker yapsaydın o zaman)
*sonra karşılıklı olarak sırayla ıkı arabanın devrinden...
*sonrada uzun basılır dibine kadar...(ama benım arabam 4 ceker....eee on ceker yapsaydın o zaman.!)
yani boylelıkle ne elde edilmiş olucak????
misal type r m3 mevzusu...yukarıda yazılan denemelei sırası ıle yapın...bu işi eğilmek isteyenler baksın gorsun hangısını ıstıyosa onu alsın yapsın...
sonuç ne mı olucak...3-4 farklı deneme yapıldığı için ve bu denemeleri aynı arabanın once bıtırmesı hıc bir şekilde mümkün olmadığı için herkez mutlu olucak...herkesin cinsel hayatı daha renkli olucak iktidar sorunları çözülecek...
ve biz konuları okurken atar gider mesajları yerine mantıklı yorumlar göreceğiz...
başka projelerimde var ama henuz toplum hazır değil...daha sonra...
Senay - Hayat Bayram Olsa - YouTube