benim ilk aracımdı ,o 117 hp lik bi ex ti.ex yürümez diyenlere kapaktızamanında ne si ller gördü bu makina
turbo hariç yapılabilecek ne varsa yapmıstım motora girmeden..
![]()
benim ilk aracımdı ,o 117 hp lik bi ex ti.ex yürümez diyenlere kapaktızamanında ne si ller gördü bu makina
turbo hariç yapılabilecek ne varsa yapmıstım motora girmeden..
![]()
off ya bı keresınde hatırlıyomusun ahmetle denemıstık arabayı demıstı bu karburatorlu yurumez...sende camı acıp yaptırmıstın lafı....off ya ne gundu ama hıc unutmam...cok cığerli bi makinaydı...emegine şuku artı +rep...
hala özlüyorum iyi şekilde ayrılmadık aracımdan ama hala stok ve tek karbüratörlü haliyle yollardaya arada görünce bi tuhaf oluyorumne günlerdi yaa
![]()
dim ya bende cok ozluyorum...bı kere sahıl yolunda 2 den 3 e bı cakmıstım mıllet afallamıstı...bakan bı daha bakıyordu arabaya...kızlardan bahsetmıyorum zaten...bılmeyenler ıcın anlatayım...bı bu arabanın kapılarını acık bırakırdık oturup cay ıcerdık kızlar zaten oturmus beklıyor olurdu...off ya ne gunlerdi...
acı çekmiorum ,kaza yaptım kötü ayrıldık o yüzden.ama ex yürümez diyenlere zamanında kapaktı.. simdi kimse ugrasmıyor araclarla nedense
![]()
Son 50 dk kala neden sürekli böyle konular açılıyor![]()
Neyse bugün buraya ilk ve son mesajım banlanmıycam kesinlikle kararlıyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)