güzel bir denemeydi arkadaşça araç ozan arkadaşımızın aracı herkesin ayana sağlık HY cupra revo stage 4 & NM golf r revo stage 3 ( roll 1 ) - YouTube
güzel bir denemeydi arkadaşça araç ozan arkadaşımızın aracı herkesin ayana sağlık HY cupra revo stage 4 & NM golf r revo stage 3 ( roll 1 ) - YouTube
buda mustafa canekerin aracı aklıncabenim eski turbomla bana saplamaya çalışacakbu arada can yakabilecek bir araç zaten herşey ortada bu arada yasin arkadaşıma teşekkurlerımı bir borç bilirim vidyo onun aracından... yanlız yanlış anlamayın dip gaz gidiyor ama arabasında kendisiyle birlikte 3 kişi var stage 3 aracı bilen biliyor zaten ...http://www.youtube.com/watch?v=kN_NN8NdLy4
maşallah araclara![]()
masallah gayet guzel gıtmıssınız stage 3 ıle 4 farkı bellı olmus bence 2 aracta yeterlı saglıklı gıdıyor
S2000 turbo
MAŞAALLAH turbo farkınıda gözönünde bulundurursak hepsi gitmesi gerektiği gibi gitmiş,çok emek verdiniz hepiniz emeğinizin karşılığını tam manasıyla alırsınız İNŞAALLAH.RABBİM hiçbirimize sıkıntı ,problem,arıza göstermesin.
teşekkurler hakan abi şuan 7400 çeviriyor aracım 8000 olunca daha iyiolu umuduylayım turbomun sanki avantajını yaşıyor gıbıyım artık biraz basınç kontrol unıtesınden oynamalar yaptım daha az kesiyor araç..nebilim emme manıfoltu ve egsentırık sparişi geçiyorum...umarım faydasını gorurum
maeşallah .
güzel bir geceydi, sonu baskınla bitti
yazılım bitsin bir de sonrasını görelim çok merak ediyorum
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
maşallah araclarınza cok guzel denemeler olmus , Adanayı ımrendım dogrusu![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Butun araclaraasallah. Melih hocambiraz degdimi degmedi mi ikilemi yasadiniz takip ettigim kadariyla ama stage 4 yazilim henuz yapilmadan ve agirlik dezavantajina ragmen stage 4cupra ile denk gidiyorsunuz :-) Demekki ustune de gelecek egzantrik, emme ve yeni yazilimla araciniz gayet basarili olmus olucak anlasilan. Allah kaza bela gostermesin.
Bu arada hizli arabalari gene hizli araba cekince cok belli olmuyor ama bir kisode ilerde sabit durup gecisleri cekmis olsa esas hizi o zaman daha iyi anlardik gibi.
o değilde adanadaki rollingler ne kadar güzel olmaya başladı kimsede hırs yok gibi herkes açık açık konuşuyor ve bir araçta yapılan setup değişikliğini görmek için herkes birbiriyle deniyor.
araçlara maşallah çok hızlılar.
melih arkadaşıma çok teşekkürler ama saplama falan biliosun hiiiç işim olmaz işin gır gırı o bizler arkadaş kardeşiz golf R'ımız çoook daha iyi olacak inanıyorum bu arada arkadaşlar benim araç cupra değil FR'dır![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)