Sahibindeki scirocco fiyatları gerçekten piyasa fiyatları mı?
Dsg, 160'lık+ cam tavan 2010-2011 fiyat olarak ne durumda ?
Sahibindeki scirocco fiyatları gerçekten piyasa fiyatları mı?
Dsg, 160'lık+ cam tavan 2010-2011 fiyat olarak ne durumda ?
ben arananlara da yazdim ayni donanimda sifir fiyati istiyorlar maalesef. Var bir hikmet demek ki ama binenler bilir![]()
arkadaslar ben vazgeçtim almayı düşünüyordum.bir tane sıfır buldum.isteyen varsa buradan birinin işine yarasın fiyatı iyi gibi.
Şeker beyazı
160 dsg
cam tavan
xenon
18 jant
kaşmir kahve iç döşeme-2012 model..bi bayiye ocak sonu gibi gelecek 67.5 lira.2.elle ugrasmaktansa aynı paralara bu daha iyi sanki
araç satılmış net hatırlamıyorum ama plaka işlemleri dahil 70bin liranın üstüne çıktı dedi tolga bey.
yeni gelicek araçlar içinde şuan fiyat veremiyoruz diolar.
Dr.Ecu
semii soracak sanırım aracı tam doğrulasın,bayiyle aramızda yanlıs anlama olmadıysa aracın özellikleri ve fiyatı böyleydi
ya bütün olay doğuşun insanları sıraya koymasından kaynaklanıyor sen gidiyorsun aracı beğeniyorsun alalım dediğinde adamlar sana 3-4 ay sonra gel al diyor böle şeyler bizim milletimize ters biz birşeyi beğendikmi hemen alıp gitmek isteriz
bütün olay burdan kaynaklanıyor bence
53000liraydi bi zamanlars2k-rocco alan kar etti, acaba sahibindendeki fiyatlari satabiliyorlarmi merakediyorum
Onur un bahsettigi aracı satmışlar.işlemler dahil 70bin üzerine gitti die hatırlıyorum dio adam
valla aslında yine çok ii fiyatyeni gelecek araçlarada fiyat veremiyolar şuan.
ama tahminim bu opsiyonlardaki bi araç 75-80 arası falandır.
sen bu fiyatı nezaman aldın onur ?
Dr.Ecu
Ozaman sahibinden değilde galeri,otopazarı gibi yerlere bakmak gerekir.Çünkü fiyat banada fazla geldi 50-60 bın arasına binlerce araç vardı bir zamanlar.
160 lık duz vıtes interlagos jantlar ıcı taba xenon mercek tavan yok bugun parasını verdık aracta gelmıs cumartesı teslım sanırsam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)