bu bildigimiz vteclerin hepsinde kol dayama yok acaba bagzı modellerde farklık mı var yoksa donanım felan mı?
bu bildigimiz vteclerin hepsinde kol dayama yok acaba bagzı modellerde farklık mı var yoksa donanım felan mı?
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Türkiye'ye girmiş 49 adet 99 model olanlarında var sadece kol dayama, diğer 96-98 modellerinde stok olarak yok, ama sonradan takılabiliyor...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
49 adet mi? ben 21 diye biliyordum. yande bütün 99 olanlarda var demek ki...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
ilk önce 21'di ama sonra bir parti daha geldi, sonuçta türkiye'de 99 model makyajlı kasa olarak 49 tane VTI var ve hepsi de HB... Dediğin gibi bütün 99'larda var, makyajlı kasa olduğu için...(makyajsız kasa ek4, makyajlı kasa ek9)
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
49 tane VTİ vardıArtık yok
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Senin kafanı iyce karıştırayımmı
O sayılar yanlış![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
96-98 vteclerde kol dayama sis farı ve bardaklık opsiyonel eski arabamda hepsi vardı sıfır alırken opsiyoneldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)