User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araç Muayenesi Hakkında

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç Muayenesi Hakkında

Aracı 27 Aralık tarihinde trafikten çektim 28 Aralıktada üstüme aldım.Aracın son muayene geçerlilik tarihi 2010 ekimdi.şimdi aracı trafikten çektiğim için muayene gecikme bedeli ödeyecekmiyim eğer ödeyeceksem ekim 2010 tarihinden itibaren işleyen cezayımı ödeyeceğim yoksa son kanun değişikliğinden beri işlenen cezayımı ödeyeceğim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekim 2010 ondan olan cezayı ödersin fakat bu tarihi ispatlaman lazım istasyona çekme belgesinin üstünde yazıyormuydu?yazıyorsa eğer onun fotokopisini , noterin satısın arkasına cekmesi lazımdı..

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha dün sordum 6.5 tlmiş her ay için bnm tam 30 aydır yatıyo araçım 195tl faiz haşırtt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bg_cano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekim 2010 ondan olan cezayı ödersin fakat bu tarihi ispatlaman lazım istasyona çekme belgesinin üstünde yazıyormuydu?yazıyorsa eğer onun fotokopisini , noterin satısın arkasına cekmesi lazımdı..
    evet yeni ruhsat çıkardım çekme belgeli diye üstünde mühür vardı onun fotokopiside yok yalnız şöyle bir şey var araç hiç tüvtürkde muayene olmadı en son muayeneyide izmitteki devlet muayene istasyonunda oldu tüv nerden bilecek bunu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yeni ruhsat çıkardım çekme belgeli diye üstünde mühür vardı onun fotokopiside yok yalnız şöyle bir şey var araç hiç tüvtürkde muayene olmadı en son muayeneyide izmitteki devlet muayene istasyonunda oldu tüv nerden bilecek bunu ?
    Çekme belgesinin üstünde s.m.t (son muayane tarihi) diye bi tarih yazması gerekiyor .Eğer yazmıyorsa vergi dairesinden en son yatan muayene harcını gösterir belge var kodu vardı yanlış hatırlamıyosam 9065 miydi neydi, o evrağı alıp gitmen gerek istasyona tarihi görmeleri için elini çabuk tut bu arada yeni yılda faizli ödersin yoksa geçikmeyi muayeneyi fln..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekme belgesinin üstünde s.m.t (son muayane tarihi) diye bi tarih yazması gerekiyor .Eğer yazmıyorsa vergi dairesinden en son yatan muayene harcını gösterir belge var kodu vardı yanlış hatırlamıyosam 9065 miydi neydi, o evrağı alıp gitmen gerek istasyona tarihi görmeleri için elini çabuk tut bu arada yeni yılda faizli ödersin yoksa geçikmeyi muayeneyi fln..
    teşekkürler o belgelerin hiç biri yok çünkü muayeneyi takipçi yapmıştı adamıda arayıp bulmak zor şu an.. sanırım en mantıklısı noteri arayıp eski ruhsatın fotokopisini istemek olacak onun üstünde yazıyordu çünkü.

sülüman
    Misafir
    ruhsatın muayne yazan tarafını kaybettim diyin ek-1 yazdır öyle git geçmişdeki cezlarını almıyorlar 20 ay muaynesi yoktu bir kuruş faiz vermedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler o belgelerin hiç biri yok çünkü muayeneyi takipçi yapmıştı adamıda arayıp bulmak zor şu an.. sanırım en mantıklısı noteri arayıp eski ruhsatın fotokopisini istemek olacak onun üstünde yazıyordu çünkü.
    O olur fakat istasyona evrağın fotokopisiyle gitmeyin aslı gibidir diye kaşe vurması lazım noterin yani evrak ıslak kaşeli imzalı olması lazım, gidip almanız gerekir faks fotokopi kabul etmezler yorulmayın boşuna git gel.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çarşamba günü annenin arabayı götürdüm muayeneye. Camlar filmli full orjinal Citroen C3 Ağustos yada ekim 2010dan beri muayenesi yoktu 245 tl yatırdım harca 110 tl faiz ödedik 5 hafif kusurla geçtik
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsatın muayne yazan tarafını kaybettim diyin ek-1 yazdır öyle git geçmişdeki cezlarını almıyorlar 20 ay muaynesi yoktu bir kuruş faiz vermedim
    çok teşekkür ettim noteri aradım birde fırça yedim yılın son günü sizin belgenizimi arayacağız dedi.bide muayeneye gitmeden ufak tüyolar alabilirsem en çok neye takıyorlar ne yapmam gerekiyor gibi

O olur fakat istasyona evrağın fotokopisiyle gitmeyin aslı gibidir diye kaşe vurması lazım noterin yani evrak ıslak kaşeli imzalı olması lazım, gidip almanız gerekir faks fotokopi kabul etmezler yorulmayın boşuna git gel.
    oraya gitmem şu an için çok zor farklı illerdeyim mecbur faks yaptırcaktım yada pttye versin diyecektim ama ek1 doldurunca kabul ediyorlarsa gerek yok

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracında neler var amerikan sinyal havalı korna arac basık mı egsoz varmı vsvsvsvs spor direksiyon vs
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok lpg,cam filmi sisfarı bide spoiler var.yalnız farların tırnakları kırılmış titriyordu bende sıkı sıkı bantladım şu an titremiyor birde lastiklerin dişleri güzel ama tarihleri eski,

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hicbsey olmaz gecer
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah geçer şöyle bir bilgi buldum "aracın son muayene tarihi hakkındaki bilgiyi trafik tescil büro amirliğinden alabilirsiniz" pazartesi gitsem trafiğe plakayı versem muayene kaydı çıkarmı eğer bir şekilde ispatlayamazsam 600 küsür lira cezalı muayene harcı ödemek zorunda kalacağım

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüvde hiç muayene olmamışsa ispatlanan bir tarihte yok ise 2005 yılıydı sanırım emin degilim baz alınıp geçikme bedeli ödeniyor

bu arada trafıkte olmayan bir araç için neden ceza ödensin o kısmı çözemedim insanlar neden trafıkten çekiyor geçikme ödeyecek ise yıllarca

hertürlü doğru bilgi http://www.tuvturk.com.tr/ adresinde mevcut incelemeye vakit yok ise sabah 8 akşam 20 arası 0 850 222 8888 çağrı merkezi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi trafikten 27 aralık 2011 de çektik satışını yapabilmek için şimdide tekrar sokmak istiyoruz ama noterin işgüzarlığı yüzünden 600 lira cezamı vereceğim pazartesi göndersinler eski ruhsatı onda yazıyordu ekim 2010 diye.benim merak ettiğim herhangi bir tescil büro amirliğinde gözükürmü bu daha önce izmitte devletin muayene istasyonunda yapılmıştı muayenesi.şu an herşeyi tam bi frenlerine baktırmam lazım onun dışında sızdırmazlık ek1 lpg projesi filan herşeyi tam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüve tespit işlemine geldiginde aracı zaten sisteme kayıt ettiklerinde o zaman senin degigin son muayne tarihi girilmiştir tüvde gerekli araç ve sahiplik bilgileri mevcut demektir .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüve tespit işlemine geldiginde aracı zaten sisteme kayıt ettiklerinde o zaman senin degigin son muayne tarihi girilmiştir tüvde gerekli araç ve sahiplik bilgileri mevcut demektir .
    ama tüvde hiç muayene olmadı en son 2009da izmitte olmuştu oda devletin fenni muayene istasyonuydu takipçiye vermiştik o yapmıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama tüvde hiç muayene olmadı en son 2009da izmitte olmuştu oda devletin fenni muayene istasyonuydu takipçiye vermiştik o yapmıştı
    trafıkten çekmek için 2011 yılında tüve gelmedin mi tespitte bir muayene çeşidi sonuç itibari ile bütün bilgiler aynı şekilde sisteme işleniyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)