Aramızda oynayan var mı acaba?
bilgi için post#15 e bakınız.
imzamda var steam grubumuz
Steam Topluluğu :: Grup :: TECHTURKEY
nasıl bişe bu amaç ne nasıl oynanıyor açıklasanız ya biraz![]()
nasıl bi oyun anlat bakim hele
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
yapımcısı valve, yani cs ile half life ı yapan firma. Bunun iyi kısmı oyunun tuşları cs ve halflife ile baya benzer alışmakta sıkıntı çekilmiyor o yüzden.
Oyun internet üzerinden oynanıyor steam hesabı alıyorsunuz steam üzerinden bedava indirip ücretsiz oynuyorsunuz.
http://store.steampowered.com/app/440/
Oyunun en güzel ve saran kısmı grafiğe sarmamışlar karakterler çizgi film gibi asıl eğlence üstüne sarmışlar ki bence 10 numara olmuş.
Seçeceğimiz karakterler yukarıdaki resimde kısaca tanıtım videoları koyayım oyunla ilgili fikir versin
Meet the heavy (Oyundaki en ağır ama medicle geldi karşı takımı kestane gibi yarabilen karakter.)
Meet the soldier (düz bir karakter ama rocketjump ı iyi kullanınca çok can yakar)
Scout-oyundaki en hızlı karakter iyi kullanılırsa karşı tarafı delirtebilir
Sniper- bildiğiniz gibi
Demoman-Bombacı mülayim
Engineer- Oyundaki destekçi birebir savaşmaz strateik yerlere alet kurar ve orayı savunur iyi birinin elinde takıma el kazandırmakta payı büyüktür.
Medic- Bildiğiniz gibi.
Spy-Oyunda oynaması ustalık isteyen bir karakter karşı takım kılığına girebiliyor.
Pyro-Oyundaki en ilginç karakter trailer ı en güzel ve en son çıkanı o yüzden sona sakladım.
geçen 3-5 ay önce tf2 steam'de bedavaydı
biz L4d2'ciyiz![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
valla iyi hatırlattınız. oyun çıkmadan önce trailer larını izlemiştim manyak hoşuma gittmişti çizgifilm grafikleri aşırı sempatik eğlendirici gelmişti. hemen bakıyım nasıl oynarız beleşe![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)