Arkadaşlar ilandaki aracı tanıyan bilen varmı..Geçmişi geleceğinasıldır..
Opel Astra GTC 2.0 T OPC 2006 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 67510635
Arkadaşlar ilandaki aracı tanıyan bilen varmı..Geçmişi geleceğinasıldır..
Opel Astra GTC 2.0 T OPC 2006 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 67510635
seceresini bilmiyorum ama rengi duruşu harika
SLH plaka olabilir bu arac. Sayet o ise bi kere atasehir - kavacık arasi denk geldikte arkadas biraz heyecanliydi ...
resımlerden duzgun duruyor
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
yok mu başka bilen...
su an gedızlerde duruyor arac orda gorebılrıısn![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu aracı bende düşünüyorum aslındayalnız bunu yüklemek tsi'lere göre zor olur diye tereddüt ediyorum.cupralar kadar yaygında değil,bahsedilen rakamlara çıktıktan sonra cupra almak daha mantıklı olabilir
![]()
‘Ultimate Driving Machine’
Opel Astra 2.0 OPC 2009 Model 57.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 52945897
gedizlerdeki bu acaba aynı araçmıki...
Gedizlerdeki 2. ilandaki arac
cupradan daha sportif ve cok daha karizmatik bir arac, yuklemesi zor degil , fiyatlari bir ara cok pahaliydi simdi biraz daha makul olmus
tercih edilebilitesi yuksek..
İngilterede yazılım miltek egzost intercooler ve filtre kiti ile arabadan 283 hp alabiliyorlar. Yani yazılım yaptırmak arabaya çok fazla kazanç sağlamıyor. Bence fiyatı çok çok yüksek.
IN BOOST WE TRUST
benim bildigim ko4 var aracta 300hpyi gecmesi lazim, yoksa baska problem olmali, sadece yazilimla 280 diye aklimda kalmis..
stock olarakta cupradan cok geride kalmiyor, ancak cupradan cok daha sportif bir arac..
selam, ilandaki aracın orjinal rengi siyahdir. Mavi renk kaplama vardir. Kaplamasi gayet guzel duruyor fakat. Turkiyeye ilk gelen opc dir. ve dergilerde gorudugunuz siyah astra opcdir. Bıldıgım kadarı ile aracın sahibi ilk sahibi. 3 parçasında boya var diye biliyorum. Yukleme konusuna gelince. Z20LEH motora sahip, opelin ürettiği en iyi motordur. Ve en iyi sanzumana sahiptir. Istenildikten sonra alamayacagınız hpler yok gibi.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)