faydali olmus.. eski beyinler bunlara musade ediyor ama yeniler galiba yeterli kapasiteye sahip degil.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
araç bildiğimiz bora ? jetta ne anlamadım acıkcası ben bu video dan da bırsey anlamadım o kadar kısa ki launch control nerede![]()
gerçekten güzel.kesicisi özellikle![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Türkiye de bora diğer satılan ülkelerde orjinal ismi jetta olarak geçiyor. Bora bize özgü bir isim
Bu arada maşallah iyi lc yapıyor![]()
Bir yerlerden duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum yurt dışında jetta diye satılan araçların Türkiyede bora diye satılmasının sebebi tasarımcısının Türk olması ismininde bora olmasından dolayı bu şekilde satıldı diye biliyorum.
Bizim Pololarda da var guzel icatStandart Jetta heralde diye girdim de sonradan yapma sanirim bu
iyi de o launch control değilki
o sadece motorun rolantide zarar görmemesi için koruma maksatlı bir tedbir.
zaten manuel araç da launch control olmaz
launch conrol dsg lerde oluyor.
How to use Launch Control - YouTube
kesin konuştum ama heralde yanılmıyorumdur![]()
Production of the fourth generation car began in July 1999.[55] Carrying on the wind nomenclature, the car was known as the Volkswagen Bora in much of the world. Bora is a winter wind which blows intermittently over the coast of the Adriatic Sea, as well as in parts of Greece, Russia, Turkey, and in the Sliven region of Bulgaria. In North America and South Africa, the Jetta moniker was again kept on due to the continued popularity of the car in those markets.
ismiyle ilgili kısa bilgi.wiki den alıntı yaptım direk![]()
2500 civari sabitlerken gazdan ayagimi hic kaldirmadan debriyajdan bir anda cektigimde aracta guc kesikligi olmuyor, firlayip gidiyor zaten, launch control diye isimlendirmesek de olur yani problem degil
Ancak bostayken gaza oturunca gayet kesiciye dogru da gidiyor.
Acik olmustur sanirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)