User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: c5 hakkında ne biliyorsunuz?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

c5 hakkında ne biliyorsunuz?

önceki kasanın makyajlısını istiyorum.(durumuna göre sw da olur) kullanan yakınında olan varmı?1.6 sı çekermi , 2.0 ı çok yakarmı , 2.0 dan yazılımla ekmek çıkarmı?düz otm. farketmez ama otomatiği nasıldır?aslında tek sebebim hydractive ,, arıza çıkarıyormu?bu kasada 1.6 da da 2.0 da da varmı?Sanırım en basık hali belli bi km ye kadar koruyabiliyormuş , bunu bi yazılım değişikliğiyle vss komple yönetimi elimize almak mümkünmü? , yol tutuşu sürüş dinamikleri nasıl?
    c4 ten çok memnunum.özelliklede yol tutuşundan ve tüketiminden...masraf denirse bakımı pahalı ,, şuan ön takım amortisör debriyaj triger vss herşeyi halledildi ama bi değişikliğe de hayır demem doğrusu , bu temizlik ve sorunsuzluktayken elden çıkarıp üzerine ufak bi rakam ekleyip c5 alabilirim.Sizce ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pederde var hondadan inip c5e binince gemi gibi geliyo onun dışında araç yol tutuşu falan fena deil süratlenmesi iyi yakıtı çok iy denilebilir 1600kg araba 13-150 kmh karışık hızla 4 kişi + yükle şehirler arası 6.4 litre yakmıştı son bayramda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pederde var hondadan inip c5e binince gemi gibi geliyo onun dışında araç yol tutuşu falan fena deil süratlenmesi iyi yakıtı çok iy denilebilir 1600kg araba 13-150 kmh karışık hızla 4 kişi + yükle şehirler arası 6.4 litre yakmıştı son bayramda..
    1.6 mı 2.0 mı acaba?bide hydractive zımbırtısını kurcalama fırsatı buldunuzmu?

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kasanın pek tutmadığını düşünüyorum bence c4'ünüzden vazgeçmeyin...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol tutusu konforu yakıt tüketimi mükemmel araba kullanması cok zevkli hydroactive en alçak pozisyonda iken düşük süratle kullanamıyorsunuz sport moda alınca 90 km den sonra kendisi en alçak moda getiriyor doluluk olarak tabiri caizse herşey var bizdeki 2,0 sx pk lpg'li 25 gibi rakama temizini bulursunuz ama düşük km lisi yok.

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatımda bir araçta deneyimlediğim en rahat koltuğa sahip sadece koltuğu için bile düşünüyordum bende

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C5 denince aklıma hep corvette c5 geliyo ne yalan söyliyim çok beğendiğim bir araç değil ama kullananlar bildiğim kadarı ile memnun kalıyo ilk alanlarda pek satmıyo çunki büyük paralar satın aldılar

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hydractive sadece 2.0larda var diye biliyorum bro ben

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım 2 yıl kadar kullandı 2.0 en full olanı

direksiyonla donen farlar vs yok yoktu araçta

2.0 olup bu kasada otomatik vites olanı yok hepsi düz vites geldi gidişi boyutuna gore çok iyi

yol tutuşu inanılmaz ozellikle bozuk yol konforu beni acaip şaşıtrmıştı 160 la değilde sanki 50 ile gidiyormuşssun hissi veriyor

mesela arac kitli iken kumandadan kapısını açtığında kendiliğinden yükselip şofor koltuğunu en arka kısıma kendiliğinden alıyor

araca bindiğinde araç alçalıp koltuk direksyiona yanaşıyor

donanım olarak çok dolu bir araç uzun sure binmişti şikayetsiz şekilde

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumu hortlatayim birazdaha bilgi almak için.
    1.6 bizim araçta çok iyi is yapıyor ama c5 te de c4 U aratmadigini söylüyorlar , dogrumudur?agirlik farkı altında hem performans hem tüketim acısından zaafiyet gosterirmi?2.0 hdi da 6 1.6 hdi da 5 ileri Manuel var sanırım.uzun yolda veya sehir ici sakinde tüketim olarak hangisi daha avantajli?
    1.6 da da 2.0 da da yazılım yaptirabilirim.1.6 sanırım 140 hp lere kadar çıkıyor ortalama bı yazılımla , 2.0 da güç , tork ne seviyelere çıkar?bide vergi mevzusu var , 2.0 dizelin vergisi ne kadar?

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıcak bakmıorum bu araca bro.. citroencısın bilioz ama başka taraflara yönel

@ Mersoyu topla mesela buna vericeğin parayla onla gezelim.. Zengınız olm biz

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canimiz skldkca indirip kaldiriyoruz,arac 300 binde hic ariza cikarmadi.aracta cekinecegniz tek sey kolay alinip satilamiyor,onun disinda ici yayla gbi,koltuklari kanepe gbi yakiti dusuk,cekisi cok iyi (2.0 bizdeki),ben ucan kanepe diyorum zaten aracimiza biraz tipsiz o kadar,onun disinda da olumsuz bir seyi yok.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın bir abimde var 2004 model en fullunden sw 2.0 dizel ve otomatik. araba 250 k km de kullanımı çok güzel ama klasik fransız işte her gün bir tarafı bozuluyor parçalarıda pahallı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıcak bakmıorum bu araca bro.. citroencısın bilioz ama başka taraflara yönel

@ Mersoyu topla mesela buna vericeğin parayla onla gezelim.. Zengınız olm biz
    Kanka birazdaha konforlu bişeyler olsun istiyorum , Merso nun konforu Avrupa yakası içersinde , bu arada evden tepki gelmeye başladı araba parçaları ile ilgili.... Renk menk takılmadan laci boyatip toplayabiliriz bu ara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canimiz skldkca indirip kaldiriyoruz,arac 300 binde hic ariza cikarmadi.aracta cekinecegniz tek sey kolay alinip satilamiyor,onun disinda ici yayla gbi,koltuklari kanepe gbi yakiti dusuk,cekisi cok iyi (2.0 bizdeki),ben ucan kanepe diyorum zaten aracimiza biraz tipsiz o kadar,onun disinda da olumsuz bir seyi yok.
    Hocam 2.0 dizelmi araç ,,, tüketim ve vergi ne kadar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    pug düşünmezmisiniz 407 nin sw ları bir harika hayatımda aşık olduğum tek sw dur.. bmw nin mercedesin sw bindim kesinlikle 407 etmez onlarınki daha çok arkada wagon takılmış sedanlar ama pug in 407 sw u her şeyiyle sw ve süper bir araç 1.6 ve 2.0 hdi ları var tiptironik manuelide var cam tavan elektrikli falan ne ararsan var yok yok .. ama ikinci eli yok işde.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam 2.0 dizelmi araç ,,, tüketim ve vergi ne kadar
    2.0 dizel arac sehirici kullanimda 6.7 litre fakat kis lastigi ve bitik debriyajla beraber,vergi 2006 model 2litre aracin neyse o,senelik 1200 tl civari olmasi lazim.

Bakimla ilgili de bugun 300.000 bakimina girdi tum filtreler ve yag 140 tl bakim parasi verdim,persembe gunu de debriyaji degiscek 280tl orjinal debriyaj+iscilik tutcak.bakim masrafi olarak da kulagina calinsin 10binde bir klasik bakim disinda bize hicbir ekstra masraf cikarmadi.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pug düşünmezmisiniz 407 nin sw ları bir harika hayatımda aşık olduğum tek sw dur.. bmw nin mercedesin sw bindim kesinlikle 407 etmez onlarınki daha çok arkada wagon takılmış sedanlar ama pug in 407 sw u her şeyiyle sw ve süper bir araç 1.6 ve 2.0 hdi ları var tiptironik manuelide var cam tavan elektrikli falan ne ararsan var yok yok .. ama ikinci eli yok işde.
    Açıkcası tasarım olarak daha c5 e nazaran daha çok beğeniyorum 407 yi...ama c4 U alacağım sırada niyetlenip iki arabaya gittim inceledim sürdüm , çok konforsuz geldi.belki bizim kullandığımız araçlar öyle denk geldi ama dışardan gorundugu kadar cazip gelmedi.

Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 dizel arac sehirici kullanimda 6.7 litre fakat kis lastigi ve bitik debriyajla beraber,vergi 2006 model 2litre aracin neyse o,senelik 1200 tl civari olmasi lazim.

Bakimla ilgili de bugun 300.000 bakimina girdi tum filtreler ve yag 140 tl bakim parasi verdim,persembe gunu de debriyaji degiscek 280tl orjinal debriyaj+iscilik tutcak.bakim masrafi olarak da kulagina calinsin 10binde bir klasik bakim disinda bize hicbir ekstra masraf cikarmadi.
    Tüketim c4 e paralel,,, bakımlar uygun....c4 daha masrafli ,aliskinim onun için.2.0 in vergiyi düşünmek lazım sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c4 dizel kullanmıstım turboda hafif blow sesi vardı çok güzeldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)