izmirde detaylı iç,dış temizlik pasta cila boya koruma yapan kaliteli ürün kullanan güzel işçiliği olan biyer varmı tavsiye edeceğiniiz güvenilir fiyatları uygun.. arkama bakmadan arabayı bırakabileceğimiz biyer .???
izmirde detaylı iç,dış temizlik pasta cila boya koruma yapan kaliteli ürün kullanan güzel işçiliği olan biyer varmı tavsiye edeceğiniiz güvenilir fiyatları uygun.. arkama bakmadan arabayı bırakabileceğimiz biyer .???
dr winnly......
biliyorum da 3. sanayi bornova taraflarında olursa daha iyi olur iş yerim çankayada metroyla git gel daha kolay olur.
Cınarlida sonax ve ziebart var...
Gaziemir camkiranda meguiars var...
Bi de bi ara jumbo ugrasiyodu hala ugrasiyosa sonuclar cok guzeldi...
Sonaxta gonenden cikma ugur abi var hatta karsisinda bey-mot var onlarla aram daha iyi benim musterim diyerek fiyat kirabilir...
jumbo bıraktı heralde o işi burda...
gidip memnun kalanlar yazarsa sevinirim bende biliyorum dediğiniz yerleri ama deneyen kişilerden bekliyorum cevap.
Proservıcenın yanında var adam uygun fıyat hemde kalıtelı işçilik
www.honda-tech.com
Pasta cıla boyakorumayı yapabılırım suanda Ic temızlık yapamıorum abı ıstersen 150 lıraya komple yaparım dısını bılıosun meguiars kullanıorum ıc ıcınde savas abı ısını gorur.
jumbocum parça parça istemiyorum 1-2 günde hepsi yapılsın. zaman yok çünkü iş yerinden sürekli çıkamıyorum. sen nerde yapıyon mekan var mı yeni
tarkan abi msj kutun dolu ..
Tuncerim attım maili inşallah işine yarar
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)