İlk arabamdır.O yüzden benim için çok değerlidir.Geçen mart ayında almıştım.Daha önceden buraya konu açacaktım ama bir türlü üyeliğim kabul edilmediği için bugüne nasibmiş.İşte benim primera gt'im..
Yeni Resimler.
Bu da basılmış hali.
![]()
İlk arabamdır.O yüzden benim için çok değerlidir.Geçen mart ayında almıştım.Daha önceden buraya konu açacaktım ama bir türlü üyeliğim kabul edilmediği için bugüne nasibmiş.İşte benim primera gt'im..
Yeni Resimler.
Bu da basılmış hali.
![]()
Yorum için teşekkürler hemşerim.Jantlar değiştirdim zaten.Aslında resimde pek belli olmuyor ama, canlıda çok güzel durur.17" 45 yanak.Kim görse soruyor ne kadara aldın vs.
Bu da samsun manzaralı..
![]()
Maşallah kazasız belasız...
masallah güzel arac deli yürek dizisi varken cok meşhurdu bunlar![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
kazasız belasız sürüşler güzel araba
Teşekkürler arkadaşlar.Bu jant olayına baya taktınız.Şöyle güzel bir resmini çekeyim.Resimde iyi çıkmamış zaten..İçi siyah, dış tarafı nikelaj olduğu için, küçükmüş gibi gösteriyor.Belki ilerde griye boyatırım büyük gözükür o zaman..
![]()
Maşallah. Bursadan mı aldınız.
Bursa nerden aklınıza geldi hocam.Çorumdan almıştım.Böyle değildi araba.Aslında bu son hali değil.Son fotolarını çekip tekrar güncellerim.
Aslın jantlar güzel.
Fakat jant göbeklerinin siyah oluşu ve aracın birazda yüksek oluşundan sanırım kendini göstermiyor.Biraz daha alçalırsa daha iyi duracaktır.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)