headers dan sonra gelen bu spiral 2 oldu kırılıyor. 3.yü takmadan önce bi sorayım dedim. biyerde bi yanlışlık mı yaptık acaba? esneme olayı falan ? komple düz ve son var araçta ?
headers dan sonra gelen bu spiral 2 oldu kırılıyor. 3.yü takmadan önce bi sorayım dedim. biyerde bi yanlışlık mı yaptık acaba? esneme olayı falan ? komple düz ve son var araçta ?
bende kırıyorum süreklimotor güçlüyse ve sert vites atıyorsan olası bir durum
dc headersta klasık sorun yasadıgınız. yenı tıp plm kıdd buddy tarzı headers alıp bundan kurtulmanızı tavsıye ederım
sert kalkş ve sert vitez değiştirmeden dolayı kırılmış olabilir. aslında çok kırılacak bi yapıya sahip değildir. bağlı olduğu yerin dibinden kırılır genelde. çünkü telden yapıldığı için esnektir. Daha kaliteli spral taktırın yada manifoldu değiştirin.
daha kaliteli spiral kullancam fakat esnemesini engellerse motorun tepkisini ne derecede durdurur ve bu durdurma kuvveti motora zarar verir mi ?
Motor ve şanzıman kulağını sertlerştirsiniz manifoltu değiştirmek istemiyorsanız, motorun sallantısı azalır spiral cortlamaz ama arabanın içinde sarsıntı çok artar buda bir çözüm tabiki
Tabiki kulaklar sert spor olanla değişmeli OEM değil![]()
yaylı vida dediğin resimdeki headerstan ibaret. resmi zoomlarsan gözüküyor. 4ten 2ye düşen kısımda. güzel bir çözüm ama masraflı bir çözümbaşka yolu yokmu bu işin ??
o sistemi ilk defa gördm ya nasıl çalıştığı konusunda bi fikri olan varmıdır ? eğer 4 ten 2 ye düşen yeri diyosan ?
bu headaerslarda ıc ıce gecen kısımlarda mınımal olsada esneklık var ve son kısımda yanı ara boruya bagtlanacak kısım cogu oem arac egzozundakı gıbı yaylı cıvata kullanılarak takılması gereken sıstem boylelıkle yeterlı oranda esneme yaparak spıral gereksınımı ortadan kalkıyorç dc headersın sonuna spıralı ıptal edıp kamyuonlarda bulunan 60 63 luk ebatlı bu yaylı cıvata sıstemını takmayı saglayan bogazlardan koyarsanız sorun cozulur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)