User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ne yiyeceğiz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne yiyeceğiz ?

Dün 2 3 arkadaş bu konu hakkında baya baya bir sohbet ettik.

Yediğimiz yemek'ler meyve'ler içtiğimiz süt veya su hiç ama hiçbiri katıksız değil dendi biraz araştırdıkdan sonra baktımki olay ciddi hiç öyle göründüğü gibi değil

( Esnafa sorarak araştırdım )

Zeytinci abi zeytinin bekleme süresi en az 7 aydır toplandıkdan sonra depo dedikleri kapalı alanlarda en az 7 ay beklemesi lazım ama mahsülü satacak olan kişiler 1 ay sonra çıkarıp buhar odalarına koyup aynı görüntüyü alıyor görüntü aynı ama malesef tat ve besin değeri yok denecek kadar az dedi,ordan geçtik manava bu salatalık günde 2 mahsül veriyor diyor satıcı, nasıl diye sorduğumuzda verilen hormonlardan akşam toplanan salatalık sabah tekrardan toplanabiliyor dedi ve aklınıza gelecek bütün meyveler aynı durumda,sadece yumurta yemeliyiz o zaman dedim hayır onunda yemleri hormonlu katkılı diyor yumurtanın sarısını kırmızıya dönmesi için yemlerinde çapanoğlu varmış,sucuk vakumlu poşetlerde olmaması gerekiyor olunca içinde garip bir malzeme var dediler oda sucuk açısından hiç iyi birşey değilmiş içim karardı sağlıklı besleniyoruz zannediyordum kısacası balık haricinde herşey yalan

Yapmamız gerekenler hakkında yorum yaparmısınız ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balığa'da güvenmemek lazım marmara denizinden çıkan balıklarda yüksek ordanda ağır metal içeriyolar.. Ne yiyceğimiz şaşırdık valla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık hiçbir şey yapamayacağımızı düşünüyorum.
    Artık her meyvenin, sebzenin, besinin geniyle oynanıyor. Bunu değiştirme şansımız artık yok.
    Kanser vakaları bu yüzden dolayı her yıl katlanarak gidiyor.
    Belki bilinçli belki bilinçsiz bilmiyorum fakat bir milleti yok etmenin en basit yolu bu artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balığa'da güvenmemek lazım marmara denizinden çıkan balıklarda yüksek ordanda ağır metal içeriyolar.. Ne yiyceğimiz şaşırdık valla..
    Valla dediğinde haklısın bilgimiz olmayınca bir balık sağlam diye düşündüm

Et yiyoruz misal ne eti yediğimizi bile bilmiyorum onun için artık almıyorum bile kime güveneceğimizi şaşırdık,antalya bölgesinde veya bu işlerle ugraşanlar mutlaka konuya dahil olurlar bize bilgi verirler yoksa 60 yaşında emekli olamadan pamugu tıkayacaklar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün marmara denizini pardon marmara logarını gösterdi.. denizin hali içler acısı, pislik içinde.. ordan çıkan balığı sakın yemeyin..

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yapacak birşey yok... Önceden hormon vs bu işler merdiven altı yapılırdı yasaktı çünkü...

Ama GDO nun TR ye girmesine vesile olan vatandaş şuan Çankayada oturuyor ve saygıdeğer eşide her konuşmasında GDO dan uzak durun organik beslenin diyor

Organik pazar kuruluyor bizim burada 2 haftada bir oradaki satıcıların hepsinin tezgahında sertifikaları vs mevcut o ürünler tamamiyle organik ürünler ama fiyatlarıda ***** pahalı yaa GDO luya devam yada organik pazar imkanı olanda kendi ekip biçip yetiştirecek...

Dedem oyalanmak için yaz gelince evinin bahçesine domates biber salatalık vs eker inan onun bahçesinden bir domates kopartıp kestiğinde domates kokusu geliyor insanın burnuna...

Organik en güzeli ama şu durumda marketlerde pazarda hormonsuz ürün bulmak imkansız yasaklanmadıkça zor...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balık yediğimiz zaman hasta etmez ama ağır metaller zamanla vücutta karaciğerde birikir.ileride kanser olarak yada genetik bozukluklar olarak döner.yada bizden değil ileride yaptığımız çocukta çıkabilir

balıkta yapılması gereken en önemli şey kesinlikle iç organları iyi temizlenmiş olmalı.çünkü onlarda da ağır metal en çok orda birikir.
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin en garip tarafı ise hormonsuz diye kendi bahcene ekip biçdigin meyve sebzenın bıle tohumu hormonlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık hiçbir şey yapamayacağımızı düşünüyorum.
    Artık her meyvenin, sebzenin, besinin geniyle oynanıyor. Bunu değiştirme şansımız artık yok.
    Kanser vakaları bu yüzden dolayı her yıl katlanarak gidiyor.
    Belki bilinçli belki bilinçsiz bilmiyorum fakat bir milleti yok etmenin en basit yolu bu artık.
    Bilmiyorum insalarımızın durumu ne olacak,kendimiz için en yapmamız gerekiyor araştırma içerisindeyim çünkü miden gerçekden bulandı
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuna kadar izledim gerçekden çok haklı yanlız izleyen dinliyiciler ruhlar aleminin gece bekçileri gibi kafa sallıyorlar ama icraat nedir bilinmez .

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün marmara denizini pardon marmara logarını gösterdi.. denizin hali içler acısı, pislik içinde.. ordan çıkan balığı sakın yemeyin..
    Ne yiyeceğiz demek istiyorum ?
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yapacak birşey yok... Önceden hormon vs bu işler merdiven altı yapılırdı yasaktı çünkü...

Ama GDO nun TR ye girmesine vesile olan vatandaş şuan Çankayada oturuyor ve saygıdeğer eşide her konuşmasında GDO dan uzak durun organik beslenin diyor

Organik pazar kuruluyor bizim burada 2 haftada bir oradaki satıcıların hepsinin tezgahında sertifikaları vs mevcut o ürünler tamamiyle organik ürünler ama fiyatlarıda ***** pahalı yaa GDO luya devam yada organik pazar imkanı olanda kendi ekip biçip yetiştirecek...

Dedem oyalanmak için yaz gelince evinin bahçesine domates biber salatalık vs eker inan onun bahçesinden bir domates kopartıp kestiğinde domates kokusu geliyor insanın burnuna...

Organik en güzeli ama şu durumda marketlerde pazarda hormonsuz ürün bulmak imkansız yasaklanmadıkça zor...
    Ben naturel yada organik diye yediklerimizde söylendiği gibi toprakdan saf bir şekilde çıktığına inanmıyorum,inanamamak sadece benimle alakalı güvenmiyorum yoksa elimde herhangi bir belgem yok

Kimin çankayada oturup oturmadığının şu an benim için bir önemi yok çünkü hiç kimsenin umrunda değil,benzin zammından şikayet edip hiç birşey yapmayan insanlarla dolu etrafımız birlikde bir halt yiyemeyeceğimiz ortada A.B.C partisinin bir önemi yok ne yiyeceğiz konumuz bu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne buluyosan onu ye yaşar kardeşim
    rakı içen öldü de, su içen ölmedi mi?

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla meyve sebze bana Demre ve elmalidan geliyor esimin ailesi seraci onlar hormon kullanmadığından özellikle kokteyl domates harika )

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar çok güzel anlatıyor

benim bu konu hep canımı sıkar zaten
    elimden geldiğince hormonlu ve katkılı besinlerden uzak durmaya çalışıyorum
    sizde öyle yapın, ne kadar uzak durabilirsen o kadar faydalı.
    tabi yer - gök hormonlu katkılı gıda dolu ne kadar kaçabilirsin o ayrı bir konu .

ama ben
    hazır dondurmayı eve sokmuyorum
    ulan alıyorsun dondurmayı bugün aldın, son kullanım süresi 4 sene sonra yok ananın şeyi, bu nedir ya ?? plastik bile bu kadar dayanmaz.. yemeyin

mümkün olduğunca günlük süt alıyorum..

ekmeği fırından ve 3-5 kuruş daha para verip saf buğday olandan alıyorum, katkısız. evet daha çabuk bayatlar evet beyaz değil ama saf naber ?

Balıkla malesef zaten aram yok,
    marmarada balıklar bokun içinde yaşıyor bunu hepimiz biliyoruz.

acayip kocaman at kadar büyüklükte olan
    muz-elma-domates almıyorum çünkü hormonlu hepsi, belli yani ..

hazır dondurulmuş ne varsa almayı bıraktım zaten seneler önce hepsi zararlı
    bozulmasın diye içine onlarca katkı maddesi katılıyor.

Birde eve o nutella meretini sokmuyorum uyuzum, o da çok fena zararlı

çok güzel ama ketçap mayonezde acayip zararlı bırakmak lazım

fast food ların alayı zararlı

annenizin yemeklere kattığı bulyon türü dalgametreler.. hepsi zararlı hepsinde katkılar var.

meyva suları.. katkısız olanları alın, üşenmeyin üzerini okuyun yazıyor içinde ne varsa.
    birde meyva suyu oranına bakın, ben genelde %50 olanı tercih ederim, %100 olanlar biraz abartı koyu ve tadı güzel değil.
    Bazıları var içinde %10 meyva var ! bakın alırken,
    hatta bazıları tam evlere şenlik ulan içinde hiç meyva yok ! tabi bunlar en ucuz olanları ..

sonuçta yedikleriniz aracınıza koyduğunuz benzinin oktanı gibidir
    düşük oktan koyarsan motorda vuruntu oluşur, uzun vadede pistonlar grapej yapar duman atmaya başlarsın ehehehehe

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yediğimiz ekmek 300 gr dan 250gr'a ma düşürülüyor.

haha hakan abi son yoruma bayıldım cok net ve açık

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yediğimiz herşey hormonlu ve deoğal değil katkı maddeleri var...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam marketten domates aldım bildiğin hıyar tadı var domateste, herşey katkılı bu besinler yüzünden ölüm yaşı ortalaması düşer 40 yaşına gelmeden geberip gideriz, mümkün olduğunca dikkat etmek lazım sağlıklı yaşamaya doğal besinler almaya yağı rizeden alıyorum, balığı zonguldaktan, zeytini ayvalıktan 20TL verip alıyoruz markette 12TL. satılıyor, sebze meyveyi pazar günleri kasımpaşada kurulan inebolu pazarından karşılamaya çalışıyoruz son derece doğal yakında bu kaynaklarda kapanır
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanser olaylarının patlama sebebidir bunlar zaten...şimdi herkez kesesini düşünüyo insan sağlığını sallayan yok açıkcası

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınan urunun kalıtesı cogunlukla fıyatı ıle dogru orantılıdır.
    ucuz sucukların arkasındakı etıkette sucuk yazmaz, sucuk benzerı ısıl ıslem gormus urun yazar. bu da ıcınde kıkırdak, bag doku, sınır lıflerınden zengın oldugunu belırtır .
    pıyasada satılan tavukburger, sosıs, ınegol kofte tarzı hazır dondurulmus urunlerın hepsı uretıcı fırmaların ellerındekı artık urunlerın degerlendırılmesı ıcın uretılır. bolca katkı maddesı ıcerır, yoksa hıcbır et urunu o kadar uzun sure saklanamaz.
    sut ıcın UHT sutler gayet saglıklıdır. lezzet yonunden yoksun olabılırler cunku yag oranları dusurulur genelde. gunluk sutler bilindik fırmalar harıcı uretılmez zaten, rahatlıkla kullanılabılır.
    tavuk yetıstırıcılıgınde eskıden antıbıyotık falan da kullanılırdı sımdı en azından onlar yasak, hormon her gıdanın uretımınde kullanılır, onemlı olan mıktarıdır. yınede turkıye de en rahat kullanılacak hayvansal proteın tavuk etıdır. uretım hazırlanma yonunden en dısıplınlı ve en saglıklı üretime sahıptır. oyle olmasa avrupaya satıs yapılamazdı

suan kı gorevım geregı orduevıne gıren her gıdayı analıze yolluyorum, cok evham yapmamak gerek kımyasal ıcerıklılerden uzak durdukca

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yiyin gitsin allah aşkına. Hormon dün girmedi hayatınıza. 32 yaşımdayım, ben çocuktum bu konular konuşuluyodu hala aynı konular. Hormonlarında sağlıklısı var artık. Günden güne denetimde artıyor, sağlık parametreleride.

Ok tamamen hormonsuz kadar verimli tat ve sağlıklı olmayabilir yeni nesil hormonlular ama büyütülecek şizofreniye bağlayacak kadarda değil artık.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)